5 mei, Nederland vrij?

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Nu het corona-rookgordijn wat gaat optrekken kunnen we zien wat Mark Rutte ons heeft aangedaan.
Nouja Mark kan zelf niets. Hij weet waarschijnlijk niet eens dat hij wat doet, dat hij leeft. Hij zal er waarschijnlijk even geen herinnering aan hebben. De mazzelaar. Hij is van jongst af aan zo gehersenspoeld dat je het hem als ‘mens’ niet eens kwalijk kan nemen. Zijn eigenaren, die ook onze eigenaren denken te zijn, bepalen wat er hier in het land en in de wereld gebeurd.

Mark krijgt zijn opdrachten van de Bilderberggroep en hij hoeft het alleen maar uit te voeren, met zijn kornuiten.
Alles is al jaren van tevoren geregeld, bijna op de dag nauwkeurig.
Elk evenement, elke valse vlag, wordt door de criminelen, die ons denken te beheersen, minutieus voorbereid.
En wij tuimelen er steeds met open ogen in omdat wij niet geleerd hebben om te zien waar we naar kijken. We raken in paniek, er wordt op onze emoties gewerkt, worden bang, zodat we vergeten te denken.
Omdat wij zo verdeeld zijn, afstand (moeten) houden, kunnen de criminelen heersen.

Het brave Nederland kan wel eens een heel belangrijke speler blijken te zijn in de versnelde vorming van de éénwereldmaatschappij met 500 miljoen slaven. (Nu zijn we nog, wereldwijd, met 7,7 miljard slaven. Beetje onhandelbaar veel, blijkbaar.)
Vandaag vieren we weer de vermeende bevrijding van Nederland. Alleen… Nederland is helemaal niet bevrijdt van het Nazi-regime.
Het Nazi-regime heeft Nederland in 1945 gewoon als nieuwe uitvalsbasis genomen.

Overdracht

Dit vraagt om enige uitleg.
In deze PDF is beschreven hoe de overdracht van Nederland in 1945 is verlopen. Dit zou wel eens gevolgen kunnen hebben voor onze huidige maatschappij als meerdere mensen dit zouden weten, vooral in de (vrije) juridische hoek.
Het kan betekenen dat de ‘koning’ helemaal niet tekenbevoegd is als er wetten dienen te worden getekend. En zijn moeder, grootmoeder en overgrootmoeder ook geen tekenbevoegdheid hebben gehad na 1945.
En dat dus geen enkele wet, getekend na 1945, rechtsgeldigheid heeft.
Het betekend dan eigenlijk ook dat Nederland gewoon nog steeds een Nazi- dictatuur is. Niet alleen in de daden van Rutte maar ook op papier.
Dit was natuurlijk al wel bekend, gezien de trekken van de verschillende staatshoofden.

De Donner-clan is hier eigenlijk hetzelfde als wat de Busch-clan is in de VS.
Mogelijk zijn ze niet zo crimineel en moorddadig als de Busch-clan, ze houden wel een heel land in gijzeling.
Maarja, het zal de Nederlander een worst wezen. We mogen weer gewoon in de winkel, met inachtneming van allerlei onduidelijke wetjes.
We mogen weer bij gaan dragen aan de banken in de omringende landen en de nu noodlijdende ‘grote’ bedrijven.
Het automatische afpersen gaat gewoon door. Niets aan de hand.
“business as usual’.

5G

Ook het 5G netwerk wordt nu gewoon verder uitgerold. Rookgordijn of niet. In half Nederland schijn het al operationeel te zijn geworden.
Waar een homeopathisch medicijn eerst jarenlang moet worden onderzocht en dubbelblind moet worden getest, hoeft dat voor het 5G niet, evenals voor het 4G, 3G, 2g,1G en wifi natuurlijk niet.
Deze techniek is natuurlijk gelijk totaal onschadelijk voor de gezondheid.
Dat vogels dood uit de lucht vallen, bijen sterven, mensen spontaan dood neervallen….
Nee, dat komt niet van de straling hoor, want daar zijn geen bewijzen voor…

EWy-ve-AXYAEc-Th-R

Gelukkig kunnen we wel laten blijken dat we er niet zo gediend van zijn dat grote, machtige bedrijven gaan bepalen wat goed en gezond voor ons is.

Het is voor de bedrijven natuurlijk wel heel lucratief. Telecom zet de straler aan. Ze moeten wel want ze hebben er miljarden voor betaald aan de Nederlandse ‘overheid’ (kassa) of gaan dat nog doen, misschien. Of misschien ook niet. Want als het netwerk eenmaal is uitgerold dan kraait er geen haan meer naar het geld. Vestzak, broekzak.
Mensen worden ziek en misselijk en gaan naar de dokter. (kassa) De dokter geeft een heel duur medicijn van de farmaceut.(kassa) De mens wordt maar niet beter en gaat terug naar de dokter. (kassa) krijgt weer een ander duur medicijn. (kassa) De mens gaat zomaar ineens spontaan dood… (kassa, kassa, kassa…) Volgende!

Zie ook nog maar eens de informatie op Masterplan.
Deze informatie heeft dit stukje eigenlijk totaal overbodig gemaakt.
Soms gaat de informatie wel erg hard!