Afstand

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
Golden gate

Wij worden, wereldwijd, nu al maanden gedwongen om afstand te houden tot ander mensen, omdat we dan een ‘virus’ minder snel over zouden kunnen brengen.
Leuk verzonnen en blijkbaar ook heel effectief.
Het zal in het vervolg elk jaar met het griepseizoen wel zo worden uitgebouwd, om ieders vrijheden maximaal in te perken.
Toch is het ‘virus’, volgens vele, zeer uiteenlopende deskundigen, deze brute inbreuk op de vrijheid van de vele mensen niet waard. En ook nooit nodig geweest.
Andere ‘deskundigen’ willen het liefst dat het virus zo lang mogelijk blijft voortwoekeren. Zij willen dan jaren de tijd krijgen en miljarden aan belastinggeld, om een vaccin te ontwikkelen, dat ze allang hebben, om iedereen, die niet tot de sekte behoort, in te spuiten met het vaccin, bestemt tegen het leven. Een soort pil van Drion in spuitvorm.


Psychologisch effect van afstand houden

Afstand houden heeft ook een heel sterk psychologisch effect op mensen. Deze ‘bijwerking’ van de extreme maatregelen heeft veel meer effect dan het niet verspreiden van een ‘virus’. Het is , mijns inziens, ook het hoofddoel van deze operatie.
Bewust altijd afstand (moeten) houden geeft angstenergie.
Angstenergie is een heel ‘lage’ energie. Vergelijk het met een trap in de buik. Elke keer als iemand automatisch onbewust afstand houdt, geeft hij/zij de ander een schop. Zo van: jij mag hier niet zijn. Rot op!
Deze lichaamstaal is heel sterk en heel vernietigend. De angstenergie blijft ook heel lang in de ruimte hangen.
Als er ergens een moord is gepleegd, blijft het gebied lange tijd ‘besmet’. Mensen voelen dat er wat vervelens is gebeurd op die plek en verlaten de plek het liefst.

Uiteraard niet alle mensen voelen dit. De mensen die niets kunnen voelen, die worden klaargestoomd voor mooie baantjes in de publieke ruimte.
Verderop meer hierover.

Winkels zijn nu ook ruimtes met heel veel angstenergie. Dit wordt tevens heel sterk gevoed door het stringente afstandshoudbeleid die de winkelmedewerkers, al dan niet echt bewust, in stand houden.
De gele hesjes, die tot verbroedering hadden moeten leiden, worden nu massaal gebruikt/misbruikt om te verdelen. Slim.
Verdeel en heers.

nieuwe winkelen

In de buurt van zo’n angsthesje is de angstenergie ook goed te voelen. De mens in het hesje straalt direct voelbare angst uit. Evenals de mensen die met mondkapjes gaan lopen, wat dus binnenkort vast verplicht wordt. (kikker in de kookpot)
Angst is een ideale voedingsbodem voor de onderdrukking van de gewone mens, wereldwijd. Angstige mensen zijn gedweeë mensen. Dat is nu weer duidelijk gebleken de afgelopen maanden.
Ja, maar, wat, als, wanneer…. je mag het risico toch niet lopen….?


Kikkers in de kookpot

We zijn de ‘angsttherapie’ eigenlijk al jaren, al eeuwen, aan het volgen. Het wordt alleen nu wat meer aangewakkerd omdat er steeds meer mensen niet meer mee willen doen, met het spelletje van de sekte.
Dan maar de temperatuur van de ‘kikkerkookpot’ weer wat opvoeren. Totdat de kikkers weer gewoon gaan kwaken, zoals ze altijd deden.
Als ze weer gewoon kwaken, gaat de temperatuur van de kookpot echter niet naar beneden. De kikkers zijn de temperatuur nu zó gewend geraakt, dat ze niet anders meer willen.
Mensen zullen nog tijden lang, ook al hoeft het (ineens) niet meer, de afstand blijven houden en vooral ook de angst blijven houden.

(Deze techniek is jaren lang in de DDR beproefd en volledig geslaagd. Nu wordt de techniek wereldwijd uitgerold in de districten van de één-wereldmaatschappij. Deze districten worden onderling weer aangestuurd in Sovjetstijl. Ook volledig beproeft en geslaagd!
Hier in Europa heet dat systeem al jaren EU. Niets is toeval (geweest).)


Voetvolk

houd afstand!

De angstenergie zit tot in het stof van de winkelhoekjes en die energie is er niet zomaar uit te krijgen. Het gaat er niet uit met een keertje luchten.
Al hoewel…het geeft wel ‘lucht’.
De ‘show must go on’ en de mensen moeten nu niet het gevoel krijgen dat ze weer veilig zijn.
Er zal nog meer, heel laag volk worden aangenomen als boa of agent om de mensen in het gareel te houden.
Deze maatschappelijk laagste van het laagste figuren, worden dan volledig uitgerust met allerlei wapens, krijgen een vleugje MK-ulta en worden dan op ons losgelaten. Bijgestaan door lieden uit ‘onverwachte hoek’ zo blijkt uit ons omringende landen, de messentrekkende kansparels van Merkel en Macron.
Ideale situatie om de angst er, zonder veel moeite, goed in te houden en te zorgen dat mensen elkaar niet meer tegenkomen, niet meer samenscholen en dus ook niet meer lastig zijn. Één zo’n lastpak in de VS is al erg genoeg.


‘Leiders’

De onderdrukkende elementen onder het volk moeten wel aan gestuurd worden door ‘leiders’. Zo werkt het gedroomde systeem.
Deze ‘leiders’ staan (ver) boven het volk en ook boven de ‘wet’.
We kennen allemaal vast nog wel het poppenkast fenomeen Jan Klaassen en Katrijn. Zij bespelen het argeloze publiek. Goed beschouwd zijn het gewoon poppen.
Poppen in een poppenkast worden vaak aangestuurd met lijntjes. De toeschouwers zien die lijntjes niet, ze letten er niet op. Het interesseert ze vaak ook niet want ze zitten in het verhaal, heel diep in het verhaal. Alles om hen heen verdwijnt. Jan Klaassen en Katrijn zijn ècht!
Poppen kan je laten doen wat je wilt. Bij mensen word dat wat lastiger, omdat mensen meestal een eigen wil hebben en een geweten.
Het geweten is maar lastig en dat moet ook zoveel mogelijk worden verwijderd.

pinokkio, op afstand bestuurd

Of mensen opsporen die dat van nature al veel minder hebben.
Deze mensen kunnen heel welbespraakt zijn en (oppervlakkig) charmant over komen. En ook wel handige eigenschappen voor een leider hebben als: pathologische leugenaar, manipulatief en sluw, kil en gebrek aan empathie.
Deze mensen zijn al vroegtijdig op te sporen en die komen dan bijvoorbeeld in de studentenvereniging van Joris D terecht. (M.R., G.W., T.B.)
De anderkleurige politiek heeft zo zijn eigen opleiding, in het Gooi.
Zij worden daar klaargestoomd voor hun taak in het algemene clubhuis van hun clubjes, in Den haag, Het Binnenhof.
Hier worden de ‘leiders’ in hun tuigje gehesen en kunnen ze voorstellingen geven. Soms voor het hele land, via het 8 uur journaal, soms voor een totaal lege zaal.
Deze ‘leiders’ vertellen ons precies wat we moeten doen. En ze doen het met overtuiging. Ze weten niet beter.
En wij, het volk, volgt gedwee.


Afstand nemen

Door jarenlang geprogrammeerd te zijn, kunnen wij allen bijna niets anders doen dan gehoorzamen aan de leider. Niet gehoorzamen betekent (sociale) uitsluiting cq opsluiting of de dood. Wij mensen zijn een bijzonder kuddedier. We kunnen niet met- en we kunnen niet zonder elkaar.

Energievelden

Onze energievelden trekken elkaar soms aan en stoten elkaar af als of het magneten zijn.
Doordat we hier zo vaak heel dicht op elkaar leven, raken onze energievelden steeds vermengd. Op zich is dat helemaal geen probleem. Dit heet ook wel ‘communicatie’.
De rand/grens van onze energievelden kan soms heel dichtbij ons zijn. Bijvoorbeeld 30 cm en kan soms zo groot zijn als de omtrek van de aarde.(telekinetisch)
(Meer informatie hierover staat op de ‘rol’ voor artikelen op leefmetenergie.nl)

Angst geeft een heel doordringende energie in ons systeem. Onze natuurlijke energiehuid is hier vaak niet goed tegen bestand.
Bij nu en dan bestookt worden met angst maakt het lichaam antistoffen aan om te kunnen vechten of om te vluchten. Bij langdurige blootstelling aan angstenergie weet het lichaam er geen raad meer mee. Niet vechten, niet vluchten? apathie!
De chronische angst moet worden doorbroken. Om straks gewoon weer boodschappen te kunnen gaan doen. Gewoon weer een praatje te kunnen maken met die aardige man of vrouw. Ook al heerst de angst nog.

Dichtritsen, afstand nemen op energetisch niveau

Een handig ritueel, wat vaak gebruikt wordt in de energetische geneeskunde, is het ‘dichtritsen van de aura’.
Het vergt even wat durf/moed om het uit te voeren in het openbaar. Het werkt vaak wel.
Zoals met alle rituelen, er moet voor open gestaan worden.
Het kan bijvoorbeeld heel goed gebruikt worden bij het boodschappen doen en het is heel simpel.

afstand creëren ter bescherming van het hart

Stel jezelf voor dat je in een overall loopt, die ruim, stel 30 cm, rondom je hele lichaam zit. Ook om je hoofd.
Aan de voorkant zit een rits.
Doe de rits open en je zal merken dat de wind denkbeeldig in je overall blaast. Het wordt er koud, onprettig.
Rits nu denkbeeldig de ritssluiting weer dicht. De wind heeft geen vat op je. Je voelt je beschermt.
De overall is de rand van je energieveld. Met de rits geef je jezelf het bewustzijn dat het energieveld er is. Door nu bewust en fysiek de denkbeeldige ritssluiting omhoog te trekken overtuig je jezelf ervan dat het energieveld rondom jou is gesloten en je beschermt.
De angstenergie wordt veel minder voelbaar en al de andere mensen lijken nu opeens hele bange wezentjes die jou niets doen.
Een soort energetisch afstand nemen.

Oefen het maar eens. Het geeft veel rust. Juist op plaatsen waar het je door de sekte wordt ontnomen.
Mensen zullen je raar aankijken. Heb er maling aan. Het is jou leven!

Nog even een, misschien wel overbodige, opmerking:
Kijk uit als je de bescherming gebruikt bij het voetvolk van de staatsmaffia.
Deze zijn geprogrammeerd om te intimideren en te doden als ze in de weg gestaan worden. Van weerstand worden ze onrustig en instabiel.
Dit zijn ook geen mensen zoals jij en ik.
Probeer er maar zoveel mogelijk afstand van te houden.

bronnen: o.a. https://www.depsycholoog.nl/psychopaat/