Anderhalve meter: waarom wij dat opgedrongen krijgen

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
anderhalf

We worden er mee geterroriseerd: de anderhalve meter. Er wordt gesuggereerd dat het iets te maken heeft (gehad) met een uiterst dodelijk virus. Of zoiets.
De ware reden, die steeds meer openbaar gaat worden, is dat de bevolking steeds intensiever gevolgd en gecontroleerd gaat worden.
In China is dit al een hele tijd aan de gang en de ervaringen, daar opgedaan, worden nu over de hele wereld toegepast.
Iedereen dient voorgoed in het gareel te lopen. In het gareel dat door de satanische ‘elite’ wordt opgedrongen.

anderhalve meter china

Het controleren van de mensheid gaat de komende tijd vooral met gezichtsherkenning software. Door middel van camera’s op elke hoek van de straat en vanuit tienduizenden satellieten boven ons. Als we te dicht op elkaar lopen, dan kan de software niet goed zijn werk doen om de gezichten goed te scannen en te herkennen. Proefondervindelijk is vast gesteld dat anderhalve meter ongeveer de minimale bruikbare afstand is.

Anderhalve meter en 5G

Over een tijdje is de anderhalve meter niet echt meer nodig. Dan heeft iedereen, ieder bewegend levend wezen, identificatie-chips ingespoten gekregen via de opgedrongen vaccins. Die iedereen dus verplicht, onder dwang, ingespoten krijgt. Met deze nano-chips, en de volledig uitgerolde 5G kan iedereen, elk moment van de dag, worden gemanipuleerd.
Loop je netjes in de pas, dan krijg je een paar bonus punten bijgeschreven. Loop je niet in de pas, dan ben je zo een (veel groter) aantal bonuspunten kwijt. (bonus-malus regeling). Zonder punten is de toegang tot de winkel, het openbaar vervoer, de bankrekening en noem maar op, niet meer mogelijk.
Maak je het echt te bont om tegen de tirannie in te gaan, dan kan je met behulp van de 60 GHz bundels van de 5G zenders eenvoudig worden vermoord. Fluitje van een cent.

Wat een heerlijk vooruitzicht toch? Er staan al mensen in de rij om de chip vrijwillig in te laten spuiten.
Bruikbare idioten. De dood van ons Nederlandse volk, de dood van de wereldbevolking.
Goh, laat dat nu net de bedoeling zijn.

bron foto’s: http://privesfeer.arnoschrauwers.nl/tag/gezichtsherkenning/ , https://www.emerce.nl/content/uploads/2019/08/facial-Shutter.jpg