De Andere Krant: media zoals media bedoeld is

De krant die wel laat zien wat er echt aan de hand is!

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

De ander krant, een op krantenpapier gedrukte krant, zoals er zo velen zijn. Maar met daarin informatie die er werkelijk toe doet.
Al de ander kranten zijn verworden tot propaganda kanalen van de overheden. En deze overheden hebben ons iets anders te vertellen dan dat er werkelijk gaande is. Zij vertellen ons dat wij er voor hen zijn, in plaats van dat zij er zijn voor ons.
De gewone kranten en tijdschriften geven alleen die informatie door die hen door de overheden worden ingefluisterd. Copy/past.
De ander krant is anders. Deze krant bericht wat er echt aan de hand is in dit land. Deze krant bericht zonder censuur en vooringenomenheid.

De andere krant wordt verspreid door heel Nederland door honderden vrijwilligers. Tijdens manifestaties, markten en bijeenkomsten. Vrijwilligers die inzien dat er meer aan de hand is dan dat de gesponsorde kranten ons vertellen. Mensen die door krijgen waar we naar toe gaan met ons Nederland.

Het ontstaan van de andere krant

De andere krant is begonnen in 2018 met als doel om het publieke debat te verbreden en de Andere Kant van het nieuws te tonen. “Waar veel media meer onderdeel van het machtssysteem (b)lijken in plaats van deze macht kritisch te volgen zijn wij totaal onafhankelijk”, is er op de website te lezen. De krant heeft geen winstoogmerk en wordt tegen de laagst mogelijk kosten gemaakt en verspreid.

De andere krant deel 1: Rusland

De eerste kant kwam uit naar aanleiding van het boycotten van Rusland door het ‘vrije’ westen omdat, naar we nu weten, Rusland niet meer naar de pijpen van de deep-state wilde dansen. Met de komst van Poetin als president in 1999, kregen de mensen die een nieuwe wereldorde willen uitrollen steeds minder voet aan de grond in Rusland.
Om Rusland daarvoor te straffen moesten er boycots komen, vliegtuigen worden neergehaald, de aanleg van een (2e) gasleiding worden gefrustreerd en moest Rusland worden beschuldigd van inmenging in allerlei verkiezingen wereldwijd.
In de eerste andere krant: Rusland wordt de andere kant van het ‘alledaagse nieuws’ over Rusland verteld.

deel 2: Financiële editie

Een heel interessante uitgave van de andere krant is deze financiële editie. Veel van de onderwerpen zullen wel eens ergens voorbij zijn gekomen. Echter zeer zelden gewoon in de krant. Over hoe geld gemaakt wordt uit het niets, hoe Nederland een schulden land is, waarom Libië werd aangevallen en waarom belastingen gewoon pure diefstal zijn.
Deze editie zal veel ogen openen voor degene die de moeite neemt om de artikelen erin te lezen.

deel 3: 9/11

Velen van ons kan zich de beelden nog wel herinneren van het instorten van de gebouwen van het World Trade Center in New York in 2001. Wat er ons getoond werd is steeds minder de werkelijkheid zoals die toen al was. Gelijk op de dag zelf waren er al grote vraagtekens bij wat er zich afspeelde.
Hoe kunnen wolkenkrabbers zomaar, in een paar seconden tijd, verticaal instorten. Hoe kan een gebouw (WTC7), nergens door geraakt, als een kaartenhuis in elkaar vallen. Getuigen verklaarden dat zij, voordat de ‘vliegtuigen’ de torens raakten, al explosies hadden gehoord en gevoeld in de kelders van de gebouwen.
Zoveel vragen waarop op de dag van vandaag officieel geen antwoorden zijn gegeven.

deel 4: gezondheid

Veel informatie, die in beknopte vorm ook hier op de website te vinden is in de categorie voeding en energetica, over allerlei gezondheids-aspecten waaraan wij alle dagen bloot staan. En ook wat we er aan kunnen doen. Zeer verhelderend.

deel 5: MH17

Een heel lastig dossier waarvan de onderste steen maar niet boven wil komen. De algemene media doet er ook alles aan om die onderste steen ook goed bedekt te houden door allerlei dwaalsporen te verspreiden. De andere krant geeft ons echter ook gewoon de andere kant van het verhaal. Dit dossier gaat nog wel vele jaren de media (niet) bepalen.

deel 6: vrijheid

Deze laatste editie is op 5 mei, ‘Bevrijdingsdag’ gelanceerd en rondgedeeld. Deze krant is echter nog steeds heel actueel. Het is alleen maar slechter geworden met onze vrijheid. Ons recht uitoefenen wordt steeds verder beknot. Bij vreedzaam demonstreren is er een grote kans om een ‘politiehooligan’ knuppel in de nek te krijgen of om weggespoeld te worden door het water uit een waterkanon. De figuren die dit doen zijn echter nog heel veel minder vrij dan wij. Deze figuren zitten gevangen in hun zelfgekozen fascistische staat. Zij weten echt niet wat ze doen.
Een mooi citaat uit de vrijheidkrant is er een om over na te denken:

De grote, allesbepalende vraag waar we de komende maanden en mogelijk jaren voor staan is deze: Hoe kunnen we ons op een zódanige manier verdedigen tegen de totalitaire machtsgreep dat we door ons verzet een , door ons gewenste werkelijkheid vormgeven?
Fred Teunissen

Papieren de andere krant bestellen?

Al de edities van de andere krant zijn (waarschijnlijk) nog wel te verkrijgen in papieren vorm.
Kijk hiervoor op de website: https://www.deanderekrant.nl/bestellen

Voor meer informatie en vragen: info@deanderekrant.nl

.