De zon breekt door, eindelijk!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
zondoorbraak

Na een week vrijwel offline te zijn geweest is er een duidelijke verandering zichtbaar, in de Verenigde Staten, die hopelijk ook bij ons zijn intrede gaat doen.
Normaal gesproken komt het meest slechte vanuit de Verenigde Saten naar ons, in Europa, toe. En wij nemen dat , tot voor kort, maar al te graag tot ons.
Nu echter kan er ook eens wat heel goeds naar ons over komen.
Ondanks dat al de grenzen zogenaamd nog gesloten zijn en wij nog dagelijks gevoed worden met het angstvirus, is er hoop.
Althans, als wij hier in Nederland, in Europa, mensen hebben die de signalen kunnen opvangen en omzetten in goede energie.
En dat de angstige kudde de goede richting op te bewegen is.
Hier is vooral bewustwording voor nodig. Nu een ieder meer tot zichzelf is aangewezen en ook dus meer in zichzelf kan terugkeren, is bewustwording steeds meer mogelijk. Meer denken war de mens als individu staat in de maatschappij.

Voor de echt angstige, die denken ook besmet te zijn met het covid 19 virus, is er een medicijn. Sinds 1934. Hydroxychloroquine.
En al veel eerder, vitamine C. Maar als dat wordt gepromoot, dan wacht hier in ons ‘deepstate’ landje zomaar een gevangenisstraf van zo’n 4 maanden.
Dit heeft uiteraard een reden want op de bovengenoemde medicijnen zit geen patent en kunnen er dus geen miljarden winst op worden gemaakt.
Een van de grote inkomsten bronnen van de vermeende machthebbers.

Nieuw economie

In de VS komt nu langzaam de economie weer tot leven.
En nee… niet de banksters economie, maar de economie van de mensen in de straat.
De kleine bedrijfjes, de mensen die het veel minder hebben en die zich wel inzetten voor hun baan, voor de medemens.
Of het echt werkt of dat dit een deel is van het nepnieuws, we zullen het zien.
Voorlopig hebben wij, hier in Nederland en Europa geen schaapsherders/begeleiders die de mensen-economie hier bij ons kunnen begeleiden.
Het nieuws zal nog niet zijn overgewaaid want hier wordt nagenoeg alles nog gecensureerd. Hier zaaien de kranten nog ellende en angst, wordt de grootste leugenaar en volgzame marionet gezien als groots staatsman.
Hier blijven de winkels het angstvirus hardnekkig verspreiden.

Gelukkig zal ook hier de lente aanbreken.
Het wordt te licht om nog zaken in het duister te kunnen doen. De rookgordijnen trekken heel langzaam op. De dikke mist verdwijnt.
De zon geeft weer levensenergie en wij kunnen het weer opnemen, als we ons daarvoor open stellen.
Ik, als toetsenbord ridder geef zo mijn bijdrage aan het herstel.
Één druppel kan al wonderen doen.
Hieronder twee video’s van wat er (ook) in de VS gebeurd. Het is een hele zit, maar ik denk dat het wel de moeite waard is om ook de andere kant van het wereldgebeuren te kunnen zien.
Er zijn nog meer, nieuwere video’s.Die heb ik nog niet gezien.