Goede morgen

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Een heel goede morgen op deze woensdag 1 april. En mooie dag met wel wat wind. En veel zon als het goed is.

Wie de documentaire van gisteren hier op de site heeft gezien kan dit plaatje nog wel voor de geest halen.
Dit is wat onze grote vrienden van de bilderberg groep van plan zijn met de wereldbevolking. Toch hele aardige mensen, hoor.
Het is nu de ideale tijd om dit idee waarheid te maken. De kudde is bang en onzeker. Een spuitje doet ons dan vast wel goed. En ook is het nu volop aan de bak gaan voor de installateurs voor de 5G zenders in scholen en universiteiten. Zij kunnen daar ongestoord en ongezien de dodelijke magnetrons installeren. De show must go on.

Spaak in het wiel

Helaas is er voor onze vrienden een stormpje aan het woeden, hoewel we er hier in Nederland waarschijnlijk niet zo heel veel van zullen merken, helaas.
Hier heeft Rutten en zijn handlanger marionetten nog volop de controle over de kudde. Totdat de mensen hier uit hun coma raken.
Deze tekst hiernaast kan hen enigszins bijstaan. (vertaling) Het speelt zich (nog) allemaal in de VS af, alhoewel er al veel militairen uit de VS en uit Rusland hier zijn gearriveerd. Met de medewerking van de binnenlandse legers kunnen er mooie dingen gebeuren de komende tijd.

Rutte heeft zo een beetje zijn laatste kunstjes vertoond. Hij heeft weer een 20 minuten lang de boel bij elkaar mogen liegen en die andere knakker deed er nog een er nog een een en ander bovenop.
Rutte krijgt vast, voor al zijn ‘goede’ daden een lange vakantie op het eiland Cuba.
Een zonnig gebied op dat eiland, waar het nu nog heel rustig is.
Hij komt er straks vast heel veel bekenden tegen. Of hij verkiest de eeuwige jachtvelden, je weet het maar nooit met psychopaten, die niet meer worden aangestuurd.

Vlag

In Italië hebben ze alvast een voorproefje laten zien zoals wij dit ook in Nederland gaan doen. Als aller, aller laatste.
Wij Nederlanders zijn zó verknocht aan die vlag.

Ik heb jaren lang met een stikker van een Nederlands vlaggetje over het Europesche vlaggetje op de kentekenplaat gereden, voordat ik onder dwang, intimidatie en geweld de stikker moest verwijderen.
Och, over een tijdje hoeft niemand meer zo’n blauw gevalletje op de auto te hebben.

Nieuwe kansen

De ophokplicht blijft van kracht. Dat komt goed uit want dan lopen wij de patriotten niet in de weg.
En met het mooie weer kunnen we ons prima in en om het huis vermaken. Ook onze kinderen kunnen nu leren hoe het is zonder de indoctrinatie van de scholen te kunnen leven. Zij kunnen nu zelf leren wat ze echt moeten leren en hebben de mogelijkheid om zichzelf meer te leren kennen.
De mensen van de horeca kunnen misschien tijdelijk aansluiten bij de rijen voor de voedselbank. Of initiatieven ontplooien, zoals bijvoorbeeld in Sneek, waar restaurants menu’s gaan maken en die gaan bezorgen.
Mensen worden vindingrijk,zoals Rutte gezegd zou hebben.
En dat is maar goed ook met het oog op de nabije toekomst.