Hoe kunnen mensen geholpen worden

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
mensen

Het doel van deze website is dat mensen geholpen kunnen worden door hen positieve energie te laten toekomen met teksten en gedachten. Soms is het ook wel lastig om zelf de positieve energie te verkrijgen, om het weer door te kunnen geven.

Hoe kunnen mensen nog geholpen worden die zich zo diep hebben laten mee zuigen in een moeras. Het blijken vooral vrouwen die niet blijken te beseffen wat zij zichzelf en hun medemens aandoen. Heel demotiverend is het gebrek aan inzicht en die slaafse volgzaamheid aan een maffia regime.
Het opvolgen van een politieke beslissing, die van het gezichtsmasker, die is vermomd in een medische.
We doen gewoon braaf mee want dan zijn we er ook zo weer van af.
Nou, niet dus.
Er is al een officieel staatsdocument opgedoken waarin staat dat de maskerplicht pas op 1 september 2025 wordt opgeheven. Dus pas over een kleine 5 jaar. Nog 5 jaar lang jezelf vergiftigen en vernederen en ook anderen meesleuren in het moeras.
Deugmensen.
Ondertussen kunnen de wetten, zelfs nu de regeerders club demissionair is, ten aller tijden worden aangepast zoals de ‘deep state’ voor ogen heeft. Het houd dus waarschijnlijk pas op als er maximaal 500 miljoen mensen over zijn, wereldwijd.
Zoals aangekondigd op de Georgia Guidstones.

Gedragsverandering

Het hele gedoe met die muilkorfjes gaat niet om een of ander eiwitmolecuul maar om blijvende gedragsverandering.
Van een vrijdenkend mens naar een slaafse zombie.
Angst is de voertaal voor deze omwenteling. Angst voor het onbekende. De angst voor iets dat elk kwartier wordt gezegd op radio en tv. Zonder motivering en zonder enige onderbouwing. ‘Gewoon omdat het nu eenmaal zo is’. Angst die door de deugmassa vol enthousiasme in stand word gehouden. Een ander dwingen om zich te muilkorven terwijl de dwinger zelf bang is.

Gelukkig gebeurt er nu ook heel veel positiefs in de wereld. Ook al zal dit nog niet zo blijken omdat de media (televisie, radio en nagenoeg alle kranten en tijdschriften), er niet over zal berichten.
Voor de media is het satanisme de ware religie, zoals zij nu al weer maanden laten merken.
Het slechte komt meestal uit de USA . Het kan nu ook wel eens zo zijn dat er wat goeds vandaan komt.
Een wereld voor de wereldbewoners in plaats van de huidige wereld van de satanistische elite.

Spannende tijden.

Met wat zoeken op internet is er veel moois te verkennen. Laat je mee voeren in het positieve en ga er zelf ook deel van uit maken.
De wereld voor de bewoners is ook de wereld van de bewoners.
Wij krijgen weer een belangrijke taak. Niet als slaaf maar als medewerker, initiatiefnemer, zorgverlener en alles wat nodig is om het leven een paradijs te maken.
Wij kunnen mensen helpen die (nog) niet kunnen geloven dat er werkelijk een mooie wereld aan komt.
Geef mensen de ruimte om het te ontdekken. Mensen geloven het pas als zij het zelf hebben ervaren.