Kikkers in de kookpot, hoe warm moet het water nog?

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
kikker vecht terug

Elke dag worden we nog geconfronteerd met de oorlog die nu wordt uitgevoerd. Een oorlog van robots, psychopaten, reptielen tegen de mensheid. De mensheid, als kikkers in de kookpot. Langzaam wordt de kookpot opgewarmd. Steeds meer een ondraaglijk klimaat creëren, totdat de dood optreed of totdat de kikker uit de pot springt en een plaag wordt. De hoeveelheid kikkers zal teveel zijn voor de reptielen en de reptielen zullen worden verjaagd. Er zijn vele voorbeelden beschreven in het boek der boeken en het zal nu niet veel anders zijn.

Keer op keer probeer ik mij zo veel mogelijk te distantiëren van het hele gedoe wat er is opgetuigd. Ga zoveel mogelijk mijn eigen gang en probeer de situaties van geestelijke armoede zoveel mogelijk te voorkomen. Meisjes negeren die nu nog steeds met spuitbussen winkelwagentjes van een giflaag voorzien. Mensen negeren die nog steeds als zombies zich verschuilen achter kapjes. Gewoon op straat.
Geestelijke minderwaardigheid, onwetendheid en vooral angst, als nieuwe norm.

Ik krijg kriebels als ik mensen(?) in uniform zie rondrijden en dan heb ik nog niet eens de tweede wereldoorlog of enige andere recentere oorlog mee hoeven maken. Het voelt niet goed. Deze individuen in uniform symboliseren het nieuwe kwaad, zoals beschreven in het boek 1984.

Leiders (?)

Mensen(?) die ons opgedrongen zijn om ons er onder te houden, zouden zelf toch wel enig goed voorbeeld moeten geven.
Mensen die anderen de opdracht geven om verjaardagsfeestjes hardhandig te verstoren en zelf alle wetten aan de laars lappen op hun bruiloft.
Wat een minderwaardige wezens, wat een aso’s.
Gelukkig ontkomen zij hun lot niet en zullen zij, na te zijn berecht en financieel te zijn uitgekleed, worden geëxecuteerd.
Ze zullen er niet eens bang voor zijn want zij hebben hun geweten al lang geleden verkocht aan hun goden.

Wij de mensheid zullen echter nog wel geduld moeten hebben en goed moeten gaan inzien wat er aan de hand is.
Het valt niet zomaar ‘nog wel mee’. Het grote ontwaken is in volle gang en zal zich langzaamaan verder gaan uitbreiden.
De ‘machthebbers’ gaan steeds meer merken dat hun goden hen niet meer zoveel te bieden hebben. Er ontstaat meer paniek.
Er wordt steeds verder geprobeerd om zoveel mogelijk vrijheden en gezond verstand de kop in te drukken, nu het nog kan.
De kikkers in de kookpot houden zich nog koest.

De kikkers zullen de pot verlaten

De handlangers van de macht, de politie/gestapo, het leger/ss-ers en de boa’s/ nsb-ers zullen er alles aan doen om de mensheid te dwarsbomen. Niet (meer) wetende dat zij zelf ook een deel van de mensheid zijn. Zo gauw zij het uniform aantrekken, neemt de chip in de kraag het commando het van hen over. Zij zullen gewoon de bevelen uitvoeren, zonder verder te denken. Befehl ist Befehl.
Zonder te denken aan de eigen kinderen en hun toekomst. Zonder te denken aan de mensen om hen heen waarvan zij ook echt nog wel afhankelijk zijn.
Trieste tijden voor die lui.
Anderzijds mooie tijden voor hen die er extra voor betaald krijgen om moedwillig onrust te veroorzaken en de romeo’s (m/v) uit te hangen.
Deze ontmenselijkte wezens krijgen het nog druk komend weekend in Berlijn, als er miljoenen mensen de ‘verboten’ negeren en massaal de stad gaan bezoeken. Ben toch eigenlijk wel benieuwd waar de Duitse handlangers van de macht gaan staan. Zijn zij terroristen of vredesbewakers.

kikker apocalypse

Houd moed mensen, houd moed!
Met liefde en geduld is veel meer te bereiken dan met geweld.
Elk gewelddadig opgezet rijk is nog steeds ten onder gegaan.
Ook dit rijk van de reptielen gaat ten onder.