Wij leven in een omgekeerde wereld

De stand van zaken

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
wereld op zijn kop

Het griep seizoen is weer voorbij en daarmee ook de ‘C’-crisis.
OK… er zijn nog steeds wereld-wijd ‘uitbraken’. Mede omdat er nog steeds heel veel getest wordt met uiterst dubieuze testen. Teststoffen die van tevoren al voorzien zijn van stoffen die een virus suggereren.
Het hele ‘C’ gedoe was, zoals al vaker geschreven , een rookgordijn voor veel heftigere gebeurtenissen.
Steeds meer mensen krijgen dit door en raken hierdoor vertwijfeld. Wat er nu op de rol staat is dodelijk voor zo’n 7 miljard mensen. De wereld op zijn kop.

Allerlei maatregelen leken te zijn ingesteld om een virus zo snel mogelijk te elimineren. Alleen, de machthebbers hebben helemaal geen haast om het virus er onder te krijgen. Sterker nog, hoe langer het ‘virus’ rondwaard, hoe beter het is.
Eerst was er de angst gecreëerd voor een niet bestaand, uiterst dodelijk, virus. Vervolgens werd er angst gecreëerd om de angst zelf en daarna werden wij, de mensen zelf, het virus.
Wij moeten nog steeds anderhalve meter afstand houden op de meest idiote plekken en onze mond dient gesnoerd te worden in het openbaar vervoer.
Alleen dan natuurlijk niet voor de chauffeur van de bus want die is natuurlijk geen bron van besmetting, want hij/zij is de chauffeur.

Recreatie

Nog een mooi staaltje onzin. Mensen mogen weer een wereld aan binnensporten beoefenen, met gewoon menselijk contact.
Maar zo gauw de wedstrijd voorbij is, in de kleedkamer al, dient de kudde weer anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Want dan is er ineens weer veel kans op besmetting van het niet bestaande, uiterst dodelijke virus.
En eh… douchen doe je maar thuis.
Nog eentje,. Op een camping, de wasgelegenheid mocht weer open. Eindelijk. Douchen en naar de wc gaan mag, echter tandenpoetsen en mondverzorging is uit den boze. En natuurlijk afstand houden! en de pijlen op de vloer volgen, uiteraard.
Er kan elk moment een kudde boa’s komen om de mensen daar te beboeten.
Alhoewel ik niet verwacht dat een boa op die camping durft te komen.
Het heeft er allemaal niets om het lijf.

Winkelpret

In de winkels heerst nog steeds een rigide winkelwagentjes plicht. Dit zal ook voorlopig niet meer weg gaan.
Ook worden bezoekers overal nog steeds gedwongen om de handen te beschadigen en tevens het immuunsysteem te verzwakken met uiterst gevaarlijke desinfecteringsmiddelen. Zelfs de WHO / gezondheidsraad, de aanstichter en coordinator van deze ellende, heeft in 2016 al geadviseerd om hand-gels en desinfecteringsmiddelen uit de schappen te halen.
bron: https://www.gezondheidsraad.nl/documenten/adviezen/2016/12/21/zorgvuldig-omgaan-met-desinfectantia

Er heerst in de meeste winkels nog steeds een angstsfeer. De producten en de mensen in de winkels houden de lage angst trilling vast. Logisch ook, het is er altijd koud en de ventilatie is er minimaal. Een ideale plek voor griepverschijnselen en dus voor het ‘C’ virus.

Ouderen zorg

ouder paar in de tuin

Heel langzaamaan worden de gevangenis hekken weer verwijderd rondom de verzorging- en verpleeghuizen. De wereld van de mensen wordt weer wat groter.

De bewoners mogen weer wat vaker even van de frisse zomerse buitenlucht genieten. Alleen, als er echt een hittegolf komt dan mogen er geen ventilatoren aan staan en moeten de deuren en ramen hermetisch gesloten worden. Dit natuurlijk ter bevordering van de levensverwachting en gezondheid van de bewoners.
Echter is het al jaren lang bekend dat er veel oudere mensen sterven door de hitte, mede omdat er geen ventilatie is.
En ook het ‘C’ virus gedijt goed in een warme droge omgeving zonder ventilatie. De aerosolen blijven langer in de lucht zweven en daardoor langer de mogelijkheid hebben om eventueel te besmetten.
Goh… zouden alle beleid-doorgevers zelf geen ouders meer hebben?

Maar gelukkig, binnen heel korte tijd is er een vaccin en kunnen we weer allemaal rustig slapen. Voor eeuwig!
De fabrikanten van de vaccins hoeven van de Europe commissie niet meer zo nauw te letten op uiterst giftige GMO stoffen in hun vaccin. Die lastige regeltjes gelden natuurlijk even niet voor hen. Normaal gesproken duurt het ontwikkelen van een vaccin eeuwen. Er is nog helemaal nooit een werkend vaccin ontwikkelt tegen welk virus dan ook. Nu kan het vaccin er binnen een paar maanden zijn.
Een vaccin dat helpt tegen het ‘C’ virus, zoals een vaccin dat helpt tegen een regenbui.

Wereld in paniek

De aanstichters van de hedendaagse, wereld-wijde, ellende raken nu toch wel een beetje in paniek. De weerstand en tegenwerking wordt almaar groter. De gewone mensen pikken het niet meer. De gewone mens gaat steeds meer zien wat er gebeurd.
Sommige blijven nog steeds letterlijk met hun ellebogen werken. Deze mensen zijn waarschijnlijk niet meer te redden.
Niet iedereen hoeft ook gered te worden. Als de overgrote meerderheid van de mensheid maar door heeft wat er werkelijk aan de gang is, dan is er hoop en kunnen er veranderingen plaats vinden in de goede richting.
Vertrouw op het plan.

Terug naar een wereld van het oude normaal

premiers

Terug naar het oude normaal, zoals we de laatste tientalen jaren leefden, is niet echt wenselijk meer. Laten we weer naar het normaal gaan van voor de afgelopen jaren.
Stoppen met de massa consumptie, stoppen met het alleen maar achter een mobieltje aan lopen.
Gewoon weer eens in contact komen met de medemens in de directe omgeving. Gewoon weer eens een praatje maken met bijvoorbeeld iemand naast je in de bus zonder muilkorf uiteraard.
De muilkorf is het symbool voor onderdanigheid/onderdrukking.
Zelf meer verantwoording nemen en niet alles maar afschuiven op de ‘staat’. Deze is er straks ook niet meer, zoals deze er nu nog even is.

Terug naar de menselijke maat. Terug naar meer bio-diversiteit. Weer schone lucht kunnen inademen, weer schone regen kunnen voelen op de huid. Mensen weer zien als mensen en niet langer als virus.
Jongeren die nu nog betaald worden om te discrimineren en onrust te stoken moeten gewoon weer gaan leven en een waardevol onderdeel gaan worden van onze nieuwe maatschappij.
Bestuurders die mee hebben gewerkt aan de ontmenselijking van onze samenleving zouden de eer aan hunzelf moeten houden. Zij, de bruikbare idioten, zijn straks niet meer zo bruikbaar en zullen worden verwijderd.

Bijltjesdag komt voor de verantwoordelijken zo wie zo en hopelijk gaat het wat rigoureuzer dan bij het Neurenberg tribunaal.
In de Verenigde Staten zijn er al een aantal spelers van het toneel verdwenen. Er circuleert een lijst met hun namen op internet. Of er werkelijk gebeurd is wat daar op die lijst staat is nog niet officieel. Veel van degenen die op de lijst staan zijn dus al lange tijd niet meer in het openbaar verschenen. Een goed teken.
De wereld is er ook voor ons, niet alleen voor hen.

Het duurt bij elkaar nog wel een paar eeuwen voordat we weer op het hoogte punt zitten van de gouden tijd cyclus.
We hoeven hier echter niet op te wachten en kunnen zelf al onze gouden tijd gaan creëren. Met elkaar en voor elkaar.