Mondkapje heel effectief

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Voor dit artikel zijn geen specifieke bronnen aangehaald, daar er zoveel over geschreven wordt dat een bronoverzicht nogal onoverzichtelijk wordt.
De titel geeft de visie weer van de huidige tirannen die onze wereld in hun macht hebben. En dan bedoel ik nog niet eens de ‘Ruttes’ en de ‘de Jonges’ van ons land, dat zijn gewoon (tot nog toe) gewillige puppets aan de lijntjes van de poppenspelers. Net zoals vele kindertjes geloven in Jan Klaassen en Katrijn, zo geloven miljoenen mensen in Rutte en co. Mede onder dwang en intimidatie van het, in mijn ogen, meest lage, zwakzinnige deel van het volk; de agenten en boa’s. Een deel van het leger van de tirannen.

Er is gelukkig, vooral wereldwijd, wel een positieve trend gaande om ons van de tirannie te verlossen.
Mensen gaan steeds meer zien dat er heel veel niet klopt en ook nooit geklopt heeft en mensen durven op te staan.
Zeker ook in landen waar het volk nog niet helemaal ontwapend is. Zowel de fysieke wapens als het wapen van het woord. In Nederland lopen vooral het lagere volk legaal rond met fysieke wapens en hebben ze opleidingen gevolg in het wapen van de intimidatie.
Logisch, want in onze wereld van 1984 moeten we ook alles 180 graden omdraaien. Ouderen in verzorgingstehuizen menselijk contact onthouden, is goed. Anderhalve meter economie geeft mensen meer vrijheid en ruimte (lijkt het). Mondkapjes helpen mee aan een gezondere, betere wereld. Pathologische leugenaars en psychopaten zijn onze redders in nood. Jan Klaassen en Katrijn zijn echt.

Dit artikel heeft (vooral) als onderwerp de mondkapjes, die vanaf volgende week gedwongen worden gedragen in (nu nog alleen) het openbaar vervoer. Als dit goed bevalt en dat doet het!, wordt het uitgebreid naar langzaamaan overal.

Hier wat ‘zegeningen’ van het mondkapje:

Het mondkapje:

Verhoogd het angstgevoel

Vele mensen die gedwongen een mondkapje moeten dragen in (nu nog alleen) het openbaar vervoer zullen dit niet als prettig ervaren. Ze voelen zich voor joker zitten en het zien van mondkapjes geeft angst. Want iedereen kan zomaar besmet zijn met het ‘virus’ en ze zitten wel heel dichtbij, op anderhalve meter. Jakkie, dood eng.
In het openbaart vervoer is de lucht altijd al in meerdere mate vervuild door de veelal gebrekkige luchtverversing. Het mondkapje geeft een nog onprettiger gevoel.

Accentueert bange, gedweeë slaaf

Een ieder met een mondkapje op laat zien dat hij of zij gehoorzaam is aan de machthebbers, onder het mom van veiligheid.
Bange mensen zijn altijd gemakkelijk te beïnvloeden. Het is dus zaak voor de tirannen om zoveel mogelijk mensen, het liefst natuurlijk iedereen, bang te maken. Dat is ze met deze ‘coronahype’ uitermate goed gelukt. Complimentje!
De gewillige meeloper is op grote afstand, visueel, te herkennen. Met de vele duizenden camera’s op straat, via duizenden satellieten. Dit leger mondkapjesdragers is voor de heersers een welkom leger. Zeker als zij ook nog eens niet-kapjes dragers aangeven via hun altijd aanwezige mobieltje. Een gigantisch leger van doodsbange gedweeë slaven. Ideaal!

Geeft tirannen meer macht (dan ze al hebben)

Het bovengenoemde leger geeft de tirannen heel veel meer macht dan ze nu al hebben. Al deze bange mensen zijn een heel machtig wapen. En dit is nog maar het begin. Nog maar een zwak aftreksel van wat er gaat komen, als overal ‘5G en hoger’ is uitgerold in combinatie met de RFID chips die zijn geïnjecteerd via verplichte vaccins.

Maakt nog meer mensen ziek

Mondkapjes helpen niet tegen het verspreiden van virussen en aerosol. Zeker niet met de nu verplichte, niet CE gekeurde lapjes. Heel vreemd eigenlijk want normaal gesproken moet alles wat we in handen krijgen CE goedgekeurd zijn en nu met de kapjes is een CE keur verboden. Dat geeft toch wel heel erg te denken!
Mondkapjes verminderen de zuurstof opname met meer dan 60%, volgens onderzoeken. Minder zuurstof betekend minder weerstand, waarover straks meer. Tevens houdt het kapje een deel van het uitgeademde CO2 tegen, wat meteen weer ingeademd wordt. Tevens wordt ook een deel van de gifstoffen die worden uitgeademd, al dan niet vermengt met de gifstoffen in het materiaal van het kapje, weer ingeademd.
Mmmmmm… daar wordt een mens natuurlijk alleen maar beter van….
Minder zuurstof en meer gifstoffen tasten de hersenen steeds meer aan. Langdurig gebruik van de kapjes geeft reële gezondheidsklachten.

Verzwakt het immuunsysteem

Ons immuunsysteem heeft schone lucht nodig om goed te functioneren. Eigenlijk heeft ons hele lichaam schone lucht nodig voor een goede functie. Nu is onze lucht al aanzienlijk schoner geworden, de laatste jaren. En zeker de laatste maanden met verminderd vliegverkeer, (waardoor ook iets minder chemtrails) wegverkeer en het stilliggen van vervuilende industrieën. Dit is nu niet echt in het voordeel van de heersers. Die hebben juist vervuilde lucht nodig, lijkt het.
Een mondkapje geeft iedereen privé vervuilde lucht!
Een zwak immuunsysteem is ideaal voor de farmacie. Die kunnen weer miljarden winst maken met de verkoop van medicijnen. En daarna gaan de mensen alsnog dood door medicijnvergiftiging, ouderdom of andere oorzaken.

Helpt mee met de gewenste genocide

Volgens de ’tien geboden’, gebeiteld in de Georgia Guidestones, mogen er binnenkort nog maar 500 miljoen mensen op de wereld zijn. Dat betekend dat er ongeveer 7,5 miljard mensen moeten worden gedood. Daarbij vergeleken zijn de miljoenen doden in Rusland, tijdens de tweede wereld oorlog, maar een ongelukje.
De relatie met mondkapjes en genocide zit verborgen in al de genoemde hoofdstukjes.
Het is zaak om de 500 miljoen slaven te selecteren uit bruikbare idioten. De mensen die van begin af aan al uiterst volgzaam zijn. Dit geeft wel weer wat problemen want dit soort mensen zijn meestal niet sterk genoeg om een hel te overleven. Een dilemma waar de heersers vast wel een oplossing voor hebben, die ik nog niet zie.

Neemt ieders vrijheid nog meer af

Een drager van een mondkapje geeft aan dat hij of zij zich gewillig onderwerpt aan de nukken van een onbekende. Deze mensen zullen ook in paniek raken en vol afkeer zijn, bij het zien van mensen zonder kapje. Zij zullen, net als hierboven al opgemerkt, direct de ‘overtreder’ aangeven bij de heerser. De overtreder zal met veel geweld en bravoure worden verwijderd. Als voorbeeld voor allen. De uitvoerders gaan helemaal los, die zijn dan volledig in hun element. Hoe meer geweld, intimidatie en machtsmisbruik, hoe beter.
Vrijheid en zelf denken is alleen weggelegd voor de heersers, niet voor het pleps.

Geeft selectie van misdadigers en niet- misdadigers

Mensen die niet met een mondkapje in het openbaar vervoer reizen zijn bij voorbaat crimineel. Deze mensen brengen alle andere mensen in gevaar. Net zoals ze dat voorheen ook gedaan hebben, toch? De niet-dragers worden door de uitvoerders van de macht als criminelen behandeld en als zodanig berecht. Het niet-dragen van een kapje valt ook niet onder een overtreding maar is een misdaad. Ze krijgen zelfs een strafblad. Iets wat voorheen alleen bij wat zwaardere misdrijven voorkwam. Het een keer niet gehoorzamen aan een anonieme heerser zal het hele verdere leven als een molensteen aan het lijf zijn. Geen baan meer, geen uitkering, nouja eigenlijk gewoon niets meer. Totale uitsluiting uit de maatschappij.

Verdeel en heers

Dit is eigenlijk wel het meest belangrijke aspect van het mondkapjes gedoe. Mensen zoveel mogelijk tegen elkaar uitspelen. Letterlijk monddood maken. Eenheid maakt macht! En laat de heerser dat nou graag alleen voor zichzelf houden. Het leger van de mondkapjes dragers kan hen daar prima bij helpen.


Houden geen virussen en aerosol tegen

bal in doel

Virussen zijn waarschijnlijk ( ze zijn nog nooit echt geïsoleerd) zeer kleine deeltjes. Een mooi vergelijk voor de bescherming die zo een verplicht mondkapje geeft, is:
Neem een voetbaldoel, de ruimte tussen de palen en de lat.
Neem een voetbal.
Het verplichte monddoekje geeft ongeveer even veel bescherming als de doelpalen en de lat bescherming geven tegen het doorlaten van de voetbal, die op het doel geschoten wordt. Wouw….

Belemmeren sociaal intermenselijk verkeer

Mensen communiceren met hun stem en vooral met hun lichaamstaal. Onbewust zegt de beweging van de mond meer dan dat de mond en de stembanden aan geluid voortbrengen. Dove mensen maken hier veel gebruik van. Dove mensen hebben niemand meer in het openbaar vervoer om naar te ‘luisteren’. Mondkapjes maken ook het spreken veel onduidelijker. Niet dat het de bedoeling is dat mensen met elkaar communiceren in het openbaar vervoer, anders dan met hun mobieltje.
Mensen met mondkapjes stralen angst uit en stoten daardoor ook mensen af. Ook handig om de anderhalve meter maatschappij te bevorderen.

Symbool van onderdrukking

Mensen met een mondkapje laten zien dat zij zich gewillig laten onderdrukken en niet zelf hun leven leiden en meer hun leven lijden. Het is wel handig. Zielsverwanten zijn makkelijk te herkennen. Straks kunnen de klanten van de (budget) kledingzaken elkaar op meters afstand herkennen. Geeft vast wel een geweldig gevoel.
En onderdrukt worden is lang niet zo erg als iedereen onderdrukt wordt. We zijn het eigenlijk al een hele tijd gewend.

Een ideaal wapen.
Als een handgranaat zonder veiligheidspin, die de gewone mens altijd bij zich moet dragen.
Even niet op bedacht: BOEM!

Om het wapen iets minder efficient te maken, of om de reiziger (beter) te informeren kan de tekst van deze PDF op trein- en bushokjes worden geplakt.
De verantwoordelijkheid voor het overlijden van de reiziger, door doodsangst door de kennis hiervan, is uiteraard voor rekening van de verplichtstellers van de mondkapjes!