Quatorze juillet: de bestorming van de Bastille

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
revolutie

Op 14 juli 1789 vond in Parijs de bestorming van de Bastille plaats. De plaatselijke (hoofd) gevangenis waar veel mensen waren opgesloten die zich tegen het regime van de toenmalige heersers verzet hadden.
Wij zijn hier in Nederland en de rest van de wereld ook op het punt aangekomen dat er een omwenteling nodig is.
Een massaal verzet tegen het (wereldwijde) regime van de satanische sekte. Het zou ook heel mooi zijn, als er met de regenten van nu hetzelfde gebeurd als met de regenten uit 1789.

Het is nu wel wat lastiger dan toen omdat het toen alleen de koning en zijn hulpjes die geruimd waren.
Nu zijn er nog vele miljoenen bruikbare idioten die verwijderd moeten worden wil er wat van een positive revolutie plaats gaan vinden.
Er zijn nu nog steed miljoenen mensen die niet door hebben wat er om hen heen gebeurd. Zij volgen braaf de mainstream media, de kranten en de ‘actualiteiten’ op de tv. Wat die meneer of mevrouw van het journaal zegt is natuurlijk waar. Geen enkele twijfel mogelijk. En ook die figuren uit de politiek hebben natuurlijk ook het beste met ons voor.
Zij zijn uiteindelijk door het volk ‘gekozen’ en dus goed.

Gelukkig zijn er in de Verenigde Staten steeds vaker een ‘bestorming’. Mensen die echt niet deugen worden van het toneel verwijderd. Ook in Engeland zijn er een aantal ‘hoogwaardigheidsbekleders’ al een tijdje niet meer in het openbaar gezien. Een heel goed teken.

De bestorming in Europa

In de rest van Europa laat de bestorming nog even op zich wachten. Deze komt er zeker. Ook vele ‘kopstukken’ hier bij ons in het land zullen het veld ruimen. Om nooit meer terug te komen. En terecht.
De slaafjes van de satanisten laten zich steeds duidelijker zien. Van ‘hoog’ tot ‘laag’.
De bestorming bij ons zou wel eens heel onopvallend kunnen verlopen.

Als er maar genoeg mensen gaan (in) zien wat er aan de hand is kunnen de marionetten onopvallend verdwijnen.
Zonder dat er een schot hoeft te worden gelost. Hooguit dat zij, het voor iedereen bestelde, dodelijke vaccin zelf als eerste uit gaan proberen. Of dat ze in een badkuip om het leven gaan komen of aan een rode das aan een deurkruk.
Gewoon de eigen wapens tegen hen gebruiken.