True colors

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Het ware gezicht komt steeds meer naar voren. Steeds meer zaken worden helder, steeds meer wordt het duidelijk waar we al tientallen, nee, al honderden jaren, mee aan het worstelen zijn.
In de bijbel heet het de eindtijd, anderen vinden dat er een nieuwe wereld moet komen. Een wereld met, bijna, alleen maar slaven.
Er is niets nieuws aan deze wereld als gekeken wordt wat er de laatste tijd gaande is. Mensen die blind achter een hype aan lopen. OK… opgestookt door wat zwaar betaalde onruststokers en verder gevoed door corrupte, gewetenloze mensen in de media.
Het is wel logisch, iedereen moet wel meelopen want we zijn allemaal gevangen in het geld.
Niet meer meedoen is nog onmogelijk gebleken. Echter, stapje voor stapje kan iedereen vrijheid verwerven.

Vrijheid

Vrijheid, het hoogste goed.
We zijn allemaal vrij geboren, onwetend (zover als we nu weten) van wat er gaat komen.
Kinderen hebben nog de verbinding met de hoogste macht. Ze hebben nog contact met hun ziel, hebben de vrijheid om te leven, ook al wordt dit aan alle kanten ingeperkt, naarmate ze ouder worden. Opgevoed tot schaap.
Jonge kinderen laten ons zien hoe de wereld er uit hoort te zien. Vrijheid door samenwerking. Zelf kunnen spelen en ook met andere kinderen. Kinderen houden ons volwassenen een spiegel voor en we zien het (meestal) niet.
Zij leren ons om in vrijheid te leven. En als zij dat kunnen, dan kunnen wij dat ook. Zoals gezegd: stapje voor stapje.

De volwassenen van nu zijn in een comfortzone terecht gekomen. We hebben het hier heel rijk, kunnen alles kopen wat we nodig denken te hebben. Alles wat maar gebruikt kan worden is er onderhand wel. In materiële zin.
Het overgrote deel van de mensheid is afhankelijk van een mobieltje. Een mens zonder mobieltje is wel een heel raar wezen.
Een mobieltje is steeds meer een symbool voor slavernij! Lees in een van de artikelen, straling en gezondheid, hier wat de gevolgen zijn van het gebruik ervan.
Naarmate we meer hebben in materiële zin, dreigen we ons belangrijkste bestaansdoel te verliezen, onze vrijheid.
Wij zijn niet geboren en op deze wereld gekomen om iemand anders te dienen. Wij zijn hier om er te zijn. Als schakel in een heel veel groter geheel.
Elk radertje in een uurwerk heeft een functie en is even belangrijk. Alle radertjes laten het mechanisme werken.

Het systeem wankelt

In een bedrijf is de machinebediener of de schoonmaker van evenveel belang als de directeur. Als de machines niet bedient worden of de robots niet worden gecontroleerd en onderhouden, dan loopt de productie gevaar. Als de directeur alleen maar aan zijn volgende vakantie met zijn nieuwe jacht zit te denken of zijn vrouw belt om te vragen hoe laat het is op haar nieuwe horloge, dan gaan er ook veel dingen mis die hij wel zou moeten doen voor het bedrijf.
Alles is een systeem. Van een atoom tot het heelal.

Wij mensen maken onze eigen systemen en breken deze ook weer af. Of laten het afbreken door anderen
Een kind die zijn eigen blokkentoren omgooit om vervolgens met de blokken weer een andere te bouwen. Kinderen die de toren van een ander kind omgooien omdat die mooier, groter of gewoon gemaakt was door een ander kind.
Zie in de spiegel.
Geen enkel kind is een ongeschreven blad. Geen enkel mens, geen enkel wezen, begint met niets. We zijn allen belast met de genen van onze ouders.

Genen

Al lange tijd zijn er andere verontrustende dingen gaande die nu langzamerhand naar boven komen. Wat betreft genen.
Er zijn groepjes zieke individuen die experimenteerden en nog steeds experimenteren, met genen van mensen om andere mensen te manipuleren. Genen van geaborteerde of vermoorde kinderen zijn gebruikt als basis voor vaccins. Er is een hele industrie omheen gebouwd, wat nu nog steeds volop in bedrijf is.
In de vaccins komen de volledige genen van de kinderen terecht. Alle eigenschappen van het kind zijn er in aanwezig.
Een vaccin met alle eigenschappen van bijvoorbeeld een jongen wordt ingespoten in een pasgeboren meisje. Onder het mom van preventie tegen kinderziektes. Er komt dus volledig genetisch materiaal van een jongetje in een meisjes lichaam terecht.
Stel je voor wat er dan gebeurd.

Andersom gebeurt uiteraard ook, Volledige meisjes genen worden ingespoten in een pasgeboren jongetje.
Het lichaam van het kind heeft nog nauwelijks afweermechanisme, een immuunsysteem, opgebouwd om Lichaamsvreemde stoffen te kunnen weren. De genen worden geaccepteerd en gaan zo een eigen leven leiden.
Goh, waar zien we dat nog meer in onze samenleving?

We willen het anders

We willen dit niet. Althans, de meeste mensen die de gang van zaken een beetje volgen, die dingen opvallen, die vinden dat het anders moet dan dat het nu gaat. Sommige gaan het nu pas opvallen, anderen zijn al jaren in de weer om het aan de kaak te stellen en om aan zichzelf en hun omgeving te werken.
Steeds meer mensen zien dat er steeds meer niet klopt. Het ‘onderbuikgevoel’ zegt dat wat r nu gebeurd wel heel vreemd aan het worden is. Mensen zien steeds meer het ware gezicht, de true colors, van de situaties.
Mensen gaan zich afvragen wat er toch aan de hand is. Dat ze niet meer gewoon met de bus mogen, dat ze iedereen op afstand moeten houden terwijl de behoefte aan nabijheid juist steeds groter wordt.

De afrasteringen, het prikkeldraad van het speelveld worden zichtbaar. Mensen verplaatsen zich steeds meer naar de rand van de kudde. Het verstikkende van de kudde wordt langzaamaan voelbaar. Doordat het centrum van de kudde wat minder wordt bevolkt hebben de lieden die daar zitten meer ruimte gekregen. Ook de schapen die nog niet door hebben dat ze schaap zijn krijgen in die ruimte ook meer plaats. De bruikbare idioten. Zwaar bewapend. Tirannie van de verminkte geest.
De herders en de herdershonden houden de kudde nog bij elkaar om de kudde naar nieuwe gronden te leiden.
Van de kaalgevreten weide naar de woestijn. Mmh, staat zoiets ook niet in een boek?

True colors

true colors

Alles en iedereen heeft een kleur. Niets en niemand heeft alleen maar zwart, volledig ontbreken van kleur, of wit, alle kleuren.
Een regenboog laat zien dat kleuren zijn verenigd, zichtbaar voor iedereen die het wil zien. Helaas is het symbool van de regenboog gekaapt voor een duistere agenda.
De regenboog die we kunnen zien tijdens een regenbui is zoals het is en zal ook altijd blijven. We kunnen het zien als een boog van kleuren. Een verbinding van de ene kant van het gezichtsveld met de andere kant. Verbinding tussen het ene spectrum met een ander.

We zijn allemaal nu op deze aarde. Het is ons gegeven.
Wij hebben de opdracht om deze aarde te onderhouden op een wijze die voor ons en voor de aarde het beste is.
Voor deze opdracht is macht en geld helemaal niet van belang. Het werkt zelfs contraproductief.
Mensen met veel geld en veel macht blijken al maar weer de planeet op het spel te zetten. Zij vernietigen de planeet met alles erop. Zij vernietigen hun eigen wereld en de wereld van al de andere levende wezens.
We zitten er nog in.

Zwart slurpt alle kleurenenergie op, wit kaatst de kleurenenergie af. Het spectrum tussen deze twee uitersten geeft ons de lichtenergie om te leven, om te zijn. Met elkaar, voor elkaar.In vrijheid.

Mooie afsluiting: True colors, Phil Collins