Wat kunnen wij doen als het zover is

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
wat kunnen wij doen

Nu China het bedrijf, de Verenigde Staten van Amerika, overgenomen heeft, is daar ineens het ‘China virus’ verdwenen. Heel bijzonder. Moeten wij hier in Europa ook wachten totdat China het hier ook officieel heeft overgenomen voordat wij het ‘China virus’ uit ons hoofd zetten en weer gewoon gaan leven?
Er gebeurt nu best wel veel positieve dingen, wereldwijd. Alleen de corrupte media en de corrupte politici en hun slaven gaan ons dat niet vertellen.
Wij moeten daarom zelf onze informatie gaan verzamelen en eens wakker gaan worden.
Het zal helpen om als eerste de hypnose apparaten, te weten de radio en (zeker) de tv een lange tijd uit te laten.

Hypnose kan goed zijn om achter de eigen gebreken en barrières te komen. Ons regime heeft het zeer lange tijd gebruikt om juist de eigen gebreken en barrières te versterken.
Steeds maar weer angst programmeren, steeds meer ons allen onderdrukken.
Veel mensen zien dat niet of willen het niet zien.
Zij vinden het wel mooi zo dat bijna iedereen als zombies rondloopt.
Het is heerlijk stil in het openbaar! vervoer, op straat.

Na het instellen van de avondklok hebben de soldaten van Soros, (antifa, blm, opgehitste (allochtone) jeugd) vrij spel gekregen om nog meer terreur te verspreiden. Het deugvolk vind ook die avondklok wel prima. “Er is gewoonlijk toch bijna niemand meer op straat na negenen.” Deze mensen vergeten even dat een eenmaal ’tijdelijk’ ingestelde maatregel niet zomaar weer wordt opgeheven. (Kwartje van Kok?) En wel vreemd dat mensen met een hond wel gewoon na ‘Sperrzeit’ naar buiten mogen.

De ‘deep state’ probeert ons nog zoveel mogelijk te knechten, wat hen nog steeds buitengewoon goed lukt. Tot nu toe. Het 16 jaren plan loopt nu (weer) prima. Nu de lastpost in de VS weg lijkt, kunnen de satanisten weer hun gang gaan. Op naar de 7 miljard doden.
En een paradijs op aarde, voor de 1%.
Zonder lastige mensen. Alleen maar gewillige slaven, tezamen met robots.
Het kan wel eens heel hard gaan.

Wat kunnen wij doen als het zover is

Toch zullen de kaarten nog wel eens in de richting kunnen vallen van de mensheid.
Er gebeurt veel. Het is alleen niet altijd te zien. Het gebeurt nu vooral achter de schermen.
Het is verstandig om eens te gaan bedenken hoe wij het moeten gaan oplossen als het regime, die ons al honderden jaren in bedwang houdt, is verslagen.
De corrupte bestuurders, politici, burgemeesters, ambtenaren enzovoort, zullen er dan niet meer zijn.
Wij moeten zelf onze wereld weer gaan opbouwen. Hoe gaan we dat doen zonder weer in de oude vallen te trappen. Zonder weer te geloven dat en of andere psychopaat het wel voor ons zal regelen.
Hoe dat op korte termijn zou moeten weet ik eerlijk gezegd ook niet.
Ik ben helaas ook wel aardig gehersenspoeld geraakt, ondanks dat ik al jaren geen tv en radio meer gebruik en geen reguliere kranten meer lees.

Wat kunnen wij doen. Een handleiding zou kunnen zijn dat we onze grondwet erbij pakken, Alle beperkende regeltjes wegdenken en bedenken hoe wij die grondwet kunnen herinvoeren.
Een andere overeenkomst is de UVRM, de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, die door de ‘verenigde naties’ is opgesteld.
Ik weet het, deze club is (nu) tot op zijn grondvesten corrupt. Dat wil niet zeggen dat de (meeste) regels uit de verklaring een goede basis kunnen zijn voor een nieuwe samenleving.
Ook kan de handvest van de aarde een handleiding zijn.