‘Zwart leven doet er toe’, mensen zonder geweten

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Vanaf het begin van het fenomeen black life matters zit ik er al mee in de maag. Ik kende de organisatie eigenlijk niet zo. Zo was deze club voor de vorige verkiezingen in de Verenigde Staten ook even uit de kast gehaald om verwarring te stichten. Het valt me op dat er eigenlijk bijna geen zwarte mensen mee doen aan de demonstraties. Veel blanke studenten of in de leeftijd ervan. Het lijkt erop dat er wel wat mis is met hun geweten.

Vanmorgen tijdens het douchen viel het kwartje ineens. Het gaat natuurlijk helemaal niet om de zwarte of donker gekleurde medemens. Het gaat om de ‘zwarte mens’, de satanische mens. Alleen de mensen met een zwart geweten doen ertoe, zoals rechters, de meeste politici, bijna alle burgemeesters, hoge ambtenaren en dat soort volk. En bijna alle medewerkers van politie en leger om als robots de ‘zwarte mens’ te beschermen.

Geweten of geen geweten, dat is de vraag

satan en geweten

Dit verklaart ook, als er al een verklaring nodig zou zijn, waarom de gewetenloze menigte met rust gelaten wordt en de mensen met juist een geweten worden geterroriseerd door de ‘zwarte mensen’.
Gewetenloze mensen zijn heel makkelijk te bespelen. Veel gewetenloze mensen zijn al van jongst af aan gekweekt op de universiteiten en verder afgericht op de sociëteiten en studentenverenigingen.
Even een verplicht lidmaatschapje van een vrijmetselaars loge en ze zijn er klaar voor om op de bevolking te worden losgelaten.

Het grappige, of eigenlijk natuurlijk niet grappig, is dat het hele gedoe wat nu plaats vindt al eens is opgevoerd ten tijde van Jelsin in Rusland. Daar was de dronken marionet de speelbal van de oligarchen, de niets ontziende miljardairs. Net als nu bij ons gebeurt met allerlei vage leden van de ‘regering’, die speelballen zijn van de huidige oligarchen.
We weten hoe het met Jelsin is afgelopen, er is dus nog enige positieve verwachting.

Het Russische volk heeft nu weliswaar geen democratie, echter zij zijn wel verlost van de juk van de oligarchen.
Er is spraken van een poging om Poetin om te kopen. Hiervoor wordt een fossiele Nederlandse prinses ingezet.
Mogelijk een van haar laatste kunstjes.
Blijf wakker en houdt ze in de gaten.