Vrijdag de dertiende

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

De tweede keer dit jaar dat we vrijdag de dertiende mogen beleven. De vorige was in september. Volgend jaar mogen we deze speciale dag meemaken in maart en november en voor 2021 is vrijdag de dertiende in augustus gepland.

Volgens wikipedia heeft vrijdag de dertiende een slechte naam gekregen omdat er vrij veel doodvonnissen en arrestaties op vrijdag werden uitgevoerd. En de dertiende is van oudsher al verbonden met het kwaad. Bijvoorbeeld de dertien satanische bloedlijnen.
Voor mij heeft vrijdag de dertiende vaak wel een goed verloop. Jaren geleden bijvoorbeeld op vrijdag de dertiende geslaagd voor mijn rijexamen. Ook ander examens heb ik met goed verloop gedaan op vrijdag de dertiende.

In de kalender die wij gebruiken, de Gregoriaanse kalender uit 1582, komt de dertiende van de maand het meest voor op een vrijdag. Al is het maar met een miniem verschil van een paar tiende procent. Eigenlijk is het een bijgeloof dat een bepaalde dag goed of verkeerd zou zijn. Veel mensen gaan er naar leven en beelden zichzelf in dat er speciaal op vrijdag de dertiende iets vreselijks gebeurt.

Paarse vrijdag

Vandaag is het paarse vrijdag. Een propaganda dag voor alle niet-heterogene jongeren. De gewone jongeren en mensen, zoals de natuur het bedoeld heeft, worden steeds meer op een zijspoor gezet. Op scholen worden kinderen steeds vroeger geleerd dat ze geen identiteit hebben en dat later kan worden besloten of ze een jongen of een meisje gaan zijn.

Citaat:
Door het dragen van de kleur paars tonen mensen solidariteit voor homoseksuele, biseksuele, lesbische en transgender jongeren.

Deze jongeren en ook ouderen worden vaak als bedreigend gezien. En in veel macho beroepen is het niet de bedoeling dat voor de andere geaardheid dan hetero wordt uitgekomen.
Het mooiste is als mensen gewoon zichzelf mogen zijn wat voor een geaardheid ze ook hebben.
Helaas wordt onze maatschappij steeds meer richting de androgene mens gedirigeerd. Een sekse-loze mens die door de staat wordt gecreëerd en die prima dienst kan doen als slaaf. (1984)
Veel mensen willen er nog niet aan dat dit gaat gebeuren en zullen het genderfeestje in vol paars ornaat steunen.
Dat mag uiteraard, we zijn (nog) allemaal ‘vrij’.
Het woord gender is de laatste jaren geactualiseerd.

Citaat:
Het begrip gender wordt gebruikt in veel verschillende contexten en het is een politiek beladen begrip, waardoor de betekenis onstabiel is. Maar in de meest algemene definitie refereert gender aan de sociaalculturele aspecten van het man- of vrouw-zijn. Gender staat zo tegenover sekse, dat betrekking heeft op de biologische verschillen tussen mannen en vrouwen.
bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Gender_(identiteitsaspect)

De natuur speelt mee

Zo kan het best goed zijn dat een meisje al van kinds af aan weet dat ze in een jongenslijf zit, of andersom. Dit is meer een natuurlijk aspect. De geest of ziel kan zich niet goed identificeren met het lichaam waar deze in werkt en mee werkt. Deze mens is niet op school al verteld dat ze een keuze heeft. Deze mens weet het al.
Oke… het verschil is niet zo heel duidelijk want het resultaat is hetzelfde. Het meisje aanvaard het leven in een jongenslijf voortaan als jongen. En de jongen als meisje. In de natuur gebeurt deze omwisseling niet zo heel veel, denk ik.
Politiek gezien is een ontwrichting van de samenleving een doel. Om onduidelijkheid te creëren tussen wat een mens uiteindelijk is en hoe de mens zo kan voortplanten.

Voortplanten gaat gewoon met IVF. Een van tevoren in een laboratorium vervaardigd mengsel waar gewoon een androgeen of tweeslachtig wezentje uit voort komt.
Of liever geen geslacht. Gender.
Misschien dat daarom ook jongetjes gedwongen worden om een baarmoederhalskanker vaccin in gespoten te krijgen. Misschien krijgen die jongetjes dan ook wel een baarmoeder ingepland.
We weten het maar nooit sinds de staat eigenaar is van de organen van de menselijke kudde!

Positieve energie

Gelukkig is het nog niet helemaal te laat om het tij wat te keren.
We kunnen de mensen die echt problemen hebben met hun leven in een ander lichaam helpen door hen gewoon als mens te zien. In welk lichaam die mens ook zit. Het maakt namelijk niet zo heel veel uit.
De zielen van de mensen trekken elkaar meer aan dan de lichamen dat doen. Ongeacht sekse, leeftijd of afkomst. Soul-mates herkennen elkaar op gevoel. Ze komen elkaar eens tegen en gaan gewoon weer hun eigen pad. Er blijft echter altijd een band in harmonie.
En daar kunnen we een mooie wereld omheen bouwen, ongeacht wat anderen ook willen bewerkstelligen.
De mooie positieve energie blijft!
En wat mij betreft gaan we daar voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *