Honderdste keer

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

De honderdste ‘elke dag energie’.
En als zo vaak met de honderdste dag vindt er een evaluatie plaats.
In de politiek is dit de dag om de ingeslagen koers nog strakker te volgen en alle weerstand te elimineren. Ook al gaat deze politiek in tegen het belang van degenen die zouden moeten worden gediend.

Hier op leefmetenergie.nl is het idee om meer bredere energie te leveren zodat meer mensen een graantje mee kunnen pikken. En natuurlijk er voor zorgen dat de mensen die nu elke dag energie opnemen niet (al te veel) te kort komen.
Ook voor hen zal er mogelijk een overschakeling plaats vinden. Het kan geen kwaad om zo nu en dan uit de comfortzone te komen en eens op een andere manier de energie te absorberen.
De tijd zal het leren.

Het wil dus niet zeggen dat leefmetenergie.nl helemaal stopt met energie leverende teksten. Het is veel te leuk om te doen.
Alleen niet meer in dagelijkse vorm.
Eerst was bedacht de categorie 100 dagen energie te noemen. Niet de goede naam voor iets dat gewoon doorgaat. Zij het wat minder frequent. ‘Teksten met energie’ waren het al steeds en dat gaat gewoon blijven.
De energie zal meer over alle categorieën worden verspreid zodat deze niet verkommeren.
Er is nog zo veel te schrijven.

Interessante energieën

Zoals op de voorpagina is beschreven is het de bedoeling dat er meerdere soorten energie wordt behandeld. Er zijn veel soorten energie waar we allemaal wat aan kunnen hebben.
Soms krijgen we dit uit onszelf, soms kan een ander helpen met het openen van de toegang tot de energie. Er is zoveel mogelijk met de energie om ons heen. Er zijn mensen die het geluk hebben of de mogelijkheid hebben, om wat met de energieën te kunnen doen.
Dit kan op het gebied van de gezondheid en ook bijvoorbeeld op het gebied van het ontstoren van slechte energieën in huizen of andere gebouwen.
Een hele interessante wetenschap, die door de reguliere wetenschap als pseudowetenschap wordt benoemt.
Noen het zoals je wilt.
Het werkt als er voor wordt opengestaan.
Buiten zo nu en dan nog wat (actuele) energie teksten zal er hier dus wat meer op worden ingegaan.
Sceptisch? Alles op z’n tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *