Alle(r) zielen, verenigd U

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

In de rooms katholieke traditie is, sinds de 12e eeuw, 2 november de dag om alle gelovige zielen te herdenken. In de RK kerk is het de gelovigen geleerd dat alle overleden mensen in principe zondig zijn en in het vagevuur wachten, totdat ze worden opgenomen door god. Door bemiddeling en gebeden, door levende gelovigen, kan de tijd in het hellevuur worden bekort. Door te bidden kan de levende gelovige een aflaat, of vermindering van zonde, krijgen en zo zijn eigen vagevuur verkorten.

Het feest wordt zichtbaar doordat de levende gelovigen de kerkhoven versieren met kleurige bloemen en planten. En o.a. kaarsjes, lichtjes om de geesten de weg naar god te laten zien. De traditie laat zien dat de levende en dode zielen nog in contact met elkaar zijn.

bron: beleven.org

Energie van de ziel

Dit contact tussen de zielen is er altijd en kan soms goed worden waargenomen. De mens en elk ander levend wezen en mineraal, heeft een vrij sterk energie veld om zich heen. Dit wordt het Aura genoemd. De ziel en het aura zijn aan elkaar verbonden. Als de ziel het lichaam heeft verlaten schijnt er ook geen aura meer om het lichaam waar te nemen te zijn.

Vooral jonge kinderen kunnen veel energieën waarnemen doordat hun epifyse, pijnappelklier, derde oog nog niet vervuild en verkalkt is. Kinderen hebben in het algemeen veel levensenergie en de kinderziel is heel gevoelig. De gevoeligheid en levendigheid neemt steeds meer af naarmate de kinderen meer onderricht / afgericht zijn. Mocht dit proces niet snel genoeg gaan dan is er altijd nog ritalin ™. Het kind moet zo snel mogelijk verworden tot een gehoorzame robot. De ziel is zo getemd en gaat niet meer zijn eigen gang.

Soulmates

De aantrekking van zielen onderling is waar te nemen als je een zielenmaatje (soulmate) tegen komt. Er is iets in die ander waardoor je je aangetrokken voelt. Dit hoeft niet persė een mens te zijn. Het kan ook een dier of een plant zijn. Leeftijd en geslacht maakt niet uit. Dit kan best wel veel verwarring geven. De ziel maakt geen onderscheid. Binnenkort komen hier op de site artikelen over dit onderwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *