Corona en 1984 een voorspelbare combinatie

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
corona normaal?

Corona, je wordt er nog mee doodgegooid. De hele dag door wordt ons verteld dat er een niet bestaand dodelijk virus waard. Een heel groot deel van de Nederlandse bevolking zou er door sterven, moest pinokkio zeggen, een paar maanden terug. Ook nu nog moet Tedros, het opperhoofd van de WHO, de angst er nog goed inhouden. Want er staat veel op het spel voor de satanische machthebbers.
Zij weten dat ze gaan verliezen en daarom proberen ze er nog zoveel mogelijk uit te slepen.
Nog proberen zoveel mogelijk mensen aan Lucifer te offeren en nog zoveel mogelijk geld eraan verdienen.

Corona en 1984

Met de corona plandemie als rookgordijn proberen de satanisten, hier in Nederland de volledige ‘regering’ , om een 1984-achtige samenleving te creëren waarin niemand meer een eigen mening mag hebben en niemand meer enige vrijheid.
Nouja bijna niemand. Big Brother, wie dat dan ook mag zijn, heeft alle macht en alle vrijheid om die macht te gebruiken.

Om een goed beeld te kunnen krijgen van wat er dus gaat gebeuren, als we het niet tegenhouden, is te lezen in het boek 1984 van George Orwell. Waarschijnlijk is wat daar beschreven staat nog kinderspel en sterk geromantiseerd.

Lezen!

corona en 1984

De nieuwste editie van de Andere Krant is geheel gewijd aan de combinatie van corona en 1984.
De krant wordt vandaag uitgegeven en is op 40 plaatsen in het land op te halen om verder te verspreiden.
Hierdoor kan de krant een heel groot bereik krijgen. En dat is nodig willen we een nog groter deel van de Nederlandse bevolking warm krijgen om voor ons land van de bank af te komen.

Er komt namelijk geen hulpmacht, net als tijdens de andere wereldoorlogen, want die hulpmacht waren dezelfden die we nu als grootste vijand hebben.
We moeten het nu hebben van ons gezond verstand en onze wil om te leven in een wereld van liefde en begrip in plaats van in een wereld vol haat en onderdrukking.

Velen kunnen een steentje bijdragen.
Stop met dwepen met de corona dictatuur. Dit is nog wel eng want we worden nog allemaal geterroriseerd door de hulpjes, robotjes, van de satanisten en door onze angstige medemens.
Als die hulpjes wakker gaan worden en naar de goede kant van de geschiedenis bewegen dan is er al weer heel wat gewonnen.

Voor meer edities van de Andere Krant zie het vorige artikel hier op de site.