De film draait nog, de bioscoop loopt langzaam leeg

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Wat wordt er in de film vertoond

Wat is het film scenario waar we nu met z’n allen naar zitten te kijken en waar de meesten ook actief aan meedoen.

Sinds de ‘ontdekking’ van het C-virus in 1963, komt het elk jaar zo in februari-maart naar boven.
Deze stelselmatigheid is nu door de ‘machthebbers’ gebruikt door een wereldwijd ‘killervirus’ te introduceren op basis van de jaarlijkse C.
Het C-virus is nog nooit geïsoleerd en gefotografeerd, dus de ‘besmetting’ kan bijvoorbeeld best bacterieel zijn of een giftig mengsel.
De aanname van iets heel dodelijks is verwerkt in een wereldwijde propaganda door vooral de MSM. Dit rookgordijn moet de versnelde uitrol van de 2030 agenda verdoezelen.

De hoofd film begint


In de eerste instantie, zeg maar de eerste weken, ging dit nog goed. De media zette zich er 100% voor in. (en dat doen ze vandaag de dag nog steeds) Echter steeds meer mensen komen erachter dat er iets heel anders speelt dan alleen een ‘C- griepje’. Ook de bijgehouden data, die mooi verwerkt zijn in grafieken en tabellen laten zien dat er niets anders gaande is met een virus als andere jaren. Dit is allemaal bij te houden bij het RIVM en het CBS. Wel allebei overheids organisaties. Dus de betrouwbaarheid is uitermate laag.

De 2030 agenda moet wel verder worden uitgerold, echter nu steeds meer zonder rookgordijn. Geen probleem. Als er tegen de agenda wordt ingegaan dan worden gewoon de angst in stand gehouden door allerlei vage ‘besmettingen’. Deze ‘besmettingen’ zijn gewoon positieve pcr tests die naar willekeur kunnen worden gemanipuleerd.
Loopt de kudde braaf mee, dan gaan de cycli in de test naar beneden en daarmee ook de ‘besmettingen’. Gaat de kudde echter niet snel genoeg de ‘goede’ weg in, dan worden het aantal testen ineens verdubbeld en ook de test cycli.
Hoppetaaa… weer heel veel nieuwe ‘besmettingen’ en ‘dus’ meer sancties en meer terreur. Horeca sluiting, winkel sluiting, verbieden van samenkomsten tijdens kerst.

Agenda 2030

De individuen in de kudde blijven bang of worden nog banger. Bange mensen zijn gehoorzame mensen.
Deze mensen hebben een blinde gehoorzaamheid aan de ‘overheid’. Zij volgen zonder zelf na te denken de orders op van het clownsduo in de dinsdagavond show.

terreur en slavenmasker

Neen bijvoorbeeld de muilkorfjes, ook wel de slavenmaskers.
Deze maskers hebben helemaal niets te maken met een virus of zoiets. Zij beschermen ook helemaal niet tegen een virus. Wat ze wel doen: ze verminderen de hoeveelheid zuurstof dat kan worden ingeademd en ze verhogen de hoeveelheid kooldioxide die wordt ingeademd. De hersenen hebben veel zuurstof nodig evenals de andere organen. Een gebrek aan zuurstof in de hersenen zorgen ervoor dat de hersenen langzaam afsterven. Mensen worden dommer , minder alert, en dus makkelijker te manipuleren.
Veel mensen merken het probleem wel en durven toch niet het masker af te doen omdat er financiële sancties op (kunnen) staan.
Financiële sancties en of morele chantage.
Het masker is eigenlijk alleen maar een teken van slaafse onderdanigheid. De invoer van de maskers was ook een politiek besluit volgens Ollongren. (Het heeft dus niets met het C-rookgordijn te maken.)

Op naar de 500 miljoen

Het wordt voor de machthebbers en hun marionetten steeds moeilijker om de verhaallijn vast te houden want de de verhaallijn vertoont steeds meer hiaten. Dit komt omdat de onderbouwingen van de verhaallijn stuk voor stuk worden ontzenuwd. Wereldwijd.
Nu de machthebbers zo dicht bij de totale nieuwe wereld orde zitten, zo rond 2050, moeten er al flink wat mensen zijn geruimd, totdat er maximaal 500 miljoen overblijven, is de tegenstand door de ontwakende massa ook gegroeid.
Vervelend. Echter met grof geweld, volledige propaganda via de media, terreurdaden van BLM, antifa en allerlei ‘filantropen’ moet het er toch wel doorheen geramd worden. De film moet nog even door.

Zolang de kudde zich door de ‘zwarte herders’ laat leiden, gaat alles volgens plan en zijn de ‘Georgia guide stones’ binnenkort de mondiale tien geboden. Mogelijk worden ze ook nog verplaatst naar Jeruzalem, de hoofdstad van de nieuwe wereld orde.

June Almeida heeft in 1963 tijdens het werken met een nieuwe elektronenmicroscoop in het Ontario Cancer Institute in Toronto het corona virus bij de mens ‘ontdekt’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *