De tijd is teruggezet

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Afgelopen weekend is de tijd weer teruggezet.
Het is weer de tijd die min of meer synchroon loopt met de natuur.
Afgelopen jaar is echter ook de tijd een heel stuk teruggezet, naar ongeveer 1930.

De crisis van de jaren dertig

geen verleden tijd

Rond 1930 was er ook een globale (banken)crisis en zorgden dezelfde families, die nu nog steeds de marionettentouwtjes bedienen, voor heel veel dood en verderf. Er werd toen een tweedeling gecreëerd, net als nu.
Ook toen was er een idee om andersdenkenden te deporteren naar een eiland, net als nu. Toen is het er niet van gekomen. Het werd nog een stapje erger. De andersdenkenden werden opgesloten in werkkampen. Nu zijn die kampen er ook. Fema-kampen. Quarantaine kampen. En andersom: privileges voor mensen die als schapen het overheidsbeleid blijven volgen. Dat was in de jaren 30 van de vorige eeuw niet anders.

De tijd van de volksmenners

Ook toen was er een volksmenner die de mensen opstookten om mee te gaan in het kwaad. Ook nu is er weer zoiets. Nu zijn ze vaak met z’n tweeën. De Peppie en Kokkie dinsdagavond show. Deze twee psychopathische ‘herders’ roepen wat, op commando, en de schapen volgen blindelings. Zeggen ze bijvoorbeeld: “doe een clownsneus op als je naar buiten gaat, ter bescherming van de volksgezondheid” en de volgende dag wemelt het van de clownsneuzen op straat. Heel normaal.

vergelijken is taboe

Er is een taboe op de vergelijking van de tijd waarin we nu leven en de tijd van de jaren dertig van de vorige eeuw. Veel mensen weten niet meer hoe het toen was. De generatie die het toen bewust heeft meegemaakt leeft nu grotendeels niet meer. De opvolgende generaties weten er nog maar weinig van want het staat allemaal niet zo beschreven in de geschiedenisboekjes. En nu zijn de geschiedenisboekjes al weer helemaal herschreven, nu de uitgeverij van die boekjes in handen is van de club van Soro-s.
Het is steeds moeilijker om van de geschiedenis te leren.

Gelukkig worden er steeds meer mensen zich bewust dat er heel veel niet klopt met wat er nu allemaal gebeurd.
De (on)logica en de vele tegenstrijdigheden in de verhaallijnen doen mensen inzien dat er iets heel erg fout gaat.
Ook bij de jongeren zijn er gelukkig velen die door de verhaallijnen heen kijken en zich zo goed en zo kwaad als het kan zich er doorheen bewegen. Ook al worden zij nog steeds geterroriseerd op school en in het openbaar vervoer. Ze weten dat het niet klopt.

Verzet tegen terreur

Wereldwijd zijn er mensen die zich uitspreken tegen de terreur. Heel veel mensen buiten Nederland gaan de straat op tegen de ‘green pas’ of hoe zo’n bewijs van horigheid ook mag heten. In Nederland, het gidsland, het episch centrum van het kwaad, gaat alles zo zijn schapengangetje. Niets aan de hand. Een klein beetje ongemak maar. Er is toch niets op tegen om gewoon een gelaatsmasker op te doen als met de bus of de trein gereisd wordt. ( Is het je trouwens wel eens opgevallen dat de chauffeur, die in dezelfde bus zit als jij, nooit een gelaatsmasker draagt. Levensgevaarlijk!!) En ach, zo’n QR code is ook toch niet zo erg?

Het zal nog een tijd duren

Het zal nog wel een tijd duren voordat we van de huidige tirannie verlost zijn.
De patenten van de serums, van de Wereldbank, lopen tot maart 2025. En er is al een nieuwe hoax aangekondigd, het ‘marburg virus’.
Alles wat we de afgelopen anderhalf jaar hebben meegemaakt komt weer terug. Wel een tandje erger. Er is een jaar lang goed geoefend en veel ervaring opgedaan in hoe makkelijk de bevolking is te bespelen en te manipuleren. Kinderspel. Alles wat is gebruikt afgelopen tijd komt allemaal weer terug. Alles heel vertrouwd. Natuurlijk gaat een overgroot deel van de bevolking weer in het gelid meedoen met het toneelspel. Uiteraard. Het theater van de lach.

Meespelen of uitgesloten worden

Degene die het lef hebben om niet mee te spelen, tja, die moeten worden verbannen, worden uitgesloten en het liefst worden geruimd. Want mensen die nog zelf kunnen denken zijn een gevaar voor de psychopaten die aan de touwtjes van de machthebbers hangen. En de geïnjecteerde bevolking zullen fanatiek meewerken om de andersdenkenden in kampen te helpen stoppen. In de jaren 30 en 40 waren dat de NSB-ers. Er is niets veranderd.

Of toch?

tijd voor knuffel

We zijn nu in het aquarius tijdperk beland, ingegaan in 2012. Dit tijdperk, ook wel het bronzen tijdperk genoemd, is een opstap naar het licht.
De natuur gaat ons helpen om naar het licht te komen. De donkere tijden, het ijzer tijdperk, is voor lange tijd voorbij.
Het gaat niet vanzelf, de natuur gaat ons alleen maar ondersteunen. Wij hebben de taak om wat van ons leven te maken. alleen wijzelf, tezamen met onze medemens en de wereld om ons heen.
Ieder voor zich en de schepper, de natuur, de voorzieningen voor ons allen.
Dit wil dus niet zeggen dat we alleen maar voor onszelf leven. We leven met elkaar voor elkaar. Ons leven heeft pas zin als we onbaatzuchtig zijn voor onze naasten. Zoals al eerder aangehaald:

De geest wordt rijk door wat hij ontvangt, het hart door wat het geeft

Er komt ons nog een loodzware tijd tegemoet. Als we echter gaan inzien wat er werkelijk gebeurt en wij ons er niet meer mee inlaten, dan bouwen we samen aan een nieuwe wereld van vrede en vriendschap, een oplevende natuur en zonder overdreven angsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *