Glasvezel en vijf G

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Ingevingen houd ik vaak en misschien wel te vaak, voor mezelf. Soms kan ik ze beter delen met anderen, zodat zij er ook wat aan hebben.
Hier een ingeving over glasvezel.

Laatst vroeg ik mij af waarom er overal bij mij in de buurt en mogelijk door heel Nederland, ploegjes bezig zijn met het aanleggen van glasvezelkabels. Dit terwijl er ook volop stalingskastjes met 5G technologie worden geïnstalleerd. Deze combinatie leek mij niet logisch.

Tijdens het testen van de 5G installaties gebeurde er nogal wat vervelende dingen.
Koeien die naar een verre uithoek van een weiland vluchten. Spreeuwen die massaal dood neervallen op een rijksweg. Mensen die onverklaarbaar ziek worden als er zendmasten op het flatgebouw waar ze wonen zijn geplaatst. Mogelijk honderdduizenden, of zelfs miljoenen mensen in China, Wuhan, die de dood hebben gevonden. (Onder het mom van een virus.)
De testen wijzen uit dat 5G potentieel dodelijk is. Zeker in de in 5G te bereiken hoge vermogens en hoge frequenties.

Het zal niet de bedoeling zijn om mensen direct met de hoge frequenties te doden want zieke en gewonde mensen zijn een ultieme financiële melkkoe. Een kip met gouden eieren moet je niet slachten.
Het hoge vermogen, en de hoge frequentie is wel nodig om alles en iedereen vierentwintig uur per dag te kunnen manipuleren.
Van de koelkast in huis tot aan degene die zijn hond uitlaat in het park.

Glasvezel en 5G

glasvezel of 5g

Mijn inziens wordt de glasvezel kabel vooral gebruikt om alle zaken in de bebouwing te kunnen manipuleren. The internet of things.
De op een lager vermogen ingestelde 5G installaties zijn dan in eerste instantie voor het volgen en manipuleren van mensen, the internet of bodies. Mochten de mensen niet zo reageren als dat van hen wordt vereist, kunnen zij, de onwillige mensen, met een wat hoger stralingsvermogen worden gedwongen, tijdelijk uitgeschakeld of meteen gedood.

Ook hiermee is al het nodige geoefend. In de vorm van DEW, direct energy weapon, tijdens 9/11 en tijdens de branden in Californië.
Hier branden huizen af en bleven de bomen die om die huizen stonden nagenoeg ongeschonden overeind.

Nut en noodzaak

Ook de sociale acceptatie zal een rol hebben gespeeld in de uitsplitsing van glasvezel en 5G.
De meeste mensen willen de straling van het 5G netwerk niet. Het super snel internet via de glasvezelkabel wil (bijna) iedereen wel. De mannen leggen het zelfs -gratis- aan. Tot aan de gevel, als je daar toestemming voor hebt gegeven of als de huisbaas dat heeft gedaan.

glasvezel

De supersnelle glasvezel techniek werkt echter alleen als de glasvezel kabel aangesloten is op de optische ingang van de computer of andere apparaten in huis. Zo gauw er een koperdraad/coaxkabel tussen komt dan is de supersnelheid van de glasvezel gereduceerd tot de maximale snelheid van de koperen kabel.
Dus een film van een uur downloaden in 10 seconden gaat dan niet gebeuren op de huis-pc.
Wil je dat toch graag, dan loop je even met je smartphone naar een 5G lantarenpaal. Dan kan je alsnog die film supersnel downloaden.

En dan ben je ook gelijk even duidelijk in beeld met je persoonlijke MAC adres, welke is ingespoten met de zogenaamde vaccin-injecties.
Met behulp van de app -Bluetooth scanner- kan heel snel het MAC adres worden uitgelezen en tegelijk ook die van de mensen in de ruime directe omgeving.
Toch leuk om te weten wie er allemaal al een MAC adres hebben. Dit kan dan ook hun gedrag in de toekomst verklaren.
Als bijvoorbeeld vreemde en onlogische handelingen.
Dit is gelukkig nog -heel korte termijn- toekomstmuziek.
-Een slimme meid is op de toekomst voorbereid.-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *