Intimidatie en machtsmisbruik

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
weten is macht

Het is vandaag een bijzondere dag wat betreft de combinatie van thema’s die voor vandaag bij elkaar komen. Op velerlei manieren te bekijken. De thema’s zullen stuk voor stuk voorbijkomen, zoals ik ze zie. Alles wat geschreven is en is gezegd is voor een groot deel bepaald door de zienswijze van de schrijver of spreker. Iedereen heeft zijn eigen invulling voor dezelfde onderwerpen. Dit geeft altijd wel rede tot discussies. En dat is op zich niet verkeerd. Met discussies worden de verschillend standpunten duidelijk.

Intimidatie en machtsmisbruik

Het eerste thema dat hier wordt aangehaald is intimidatie en machtsmisbruik. Een twee-eiige eenling! Onlosmakelijk aan elkaar verbonden.
Dit koppel is al honderden jaren heel actief op onze wereld en mogelijk ook wel op andere werelden. Wij zijn al als kinds af aan opgegroeid met dit duo, zodat maar weinig mensen het nog herkennen. Ons hele doen en laten is er op gebaseerd. Overal worden we geïntimideerd en misbruikt. En vele vinden dit een veilige gedachte. Want ‘veiligheid’ is een van de pijlers. Alles onder de paraplu van ‘veiligheid’ of tegenwoordig ook steeds meer onder ‘zorg’, is een onderdeel van het duo.

Het duo wordt de laatste jaren steeds meer zichtbaar en rukt steeds feller op. Waarschijnlijk omdat de initiatoren hierachter hun macht steeds verder kwijt raken. De ‘profetieën’ moeten echter nog wel uitkomen. Er moet nog een werelddictatuur worden ingesteld, met één machtscentrum, (Jerusalem?), één religie (Statisme?), gesteund door vijfhonderd miljoen slaven, wereldwijd. Zo staat het in de Georgia Guidestones ingebeiteld, als je het zo wilt interpreteren, en zo moet het dus gebeuren. (coördinaat 34-13-54.84N 82-53-40.2W)

Alles 180° draaien

Machtsmisbruik gaat ook vaak samen met het feit dat alles moet worden verdraaid.
Als de ‘machthebber’, in de vorm van een marionet, zegt: wit, dan bedoelt deze zwart.
1000 euro erbij voor alle werkende moet gelezen worden als ‘alle werkende 1000 euro armer.
De onderste steen boven betekent: een hele hoge berg los zand op de steen aanbrengen.
“We respecteren de uitkomst van het referendum”, we weten het resultaat.
En dit is nog maar het werk van één marionet. Er lopen in ons land duizenden marionetten rond in de meest bizarre uitrustingen.
Sommige hebben ook een ‘licence to kill’ en daar maken ze ook gebruik van. Al is het maar door dreigen en intimideren.
Zonder hun wapen zijn het maar zielige figuren. In hun opzichtige pakjes gewetenloze robots. Alleen het pakje al, is ontworpen om te intimideren. Het zichtbare deel van de hedendaagse politiestaat.
Dit alles staat al beschreven in het boek 1984 van George Orwell, waarschijnlijk een insider in de club.
De machthebbers laten steeds ruimschoots van tevoren weten wat ze van plan zijn. Soms gewoon recht in het gezicht. Bijna niemand valt het op. En als het toch iemand op valt dan is dit meteen een complotdenker en, tegenwoordig dus steeds vaker, als ‘verward persoon’ opgehaald door een psycholance en opgesloten in een ‘zorg’ instelling. Een Fema- kamp of modern concentratiekamp. De werknemers daar doen gewoon hun werk en zijn zo geprogrammeerd dat ze denken dat ze goed bezig zijn.

Wereld televisie dag

Alles wat hierboven is besproken wordt volledig ondersteund door de media. De media is volledig in handen van de ‘machthebbers’. In ons land is de nieuwsvoorziening in handen van één mediamagnaat die ook televisiestudio’s heeft en goed weet om te gaan met het manipuleren van beeld. Al het nieuws, de hele dag uitgezonden door radio en tv, komt van dit bedrijf. Nagenoeg alle kranten hier zijn eigendom van een Belgische mediamagnaat. De wereld media is in handen van slechts vier bedrijven waarvan de eigenaren weer een nog kleiner groepje zijn. Dit groepje is ook (vast heeeeel toevallig) eigenaar van de andere grote industrieën. zie ook: 18-11 ontmoet de natuur
Heel veel mensen zitten nog steeds gekluisterd aan de tv, ook al is er in de afgelopen dertig jaar nagenoeg niets zinnigs meer op geweest. Het ‘8 uur journaal’ is wel het hoogtepunt van de intimidatie en machtsmisbruik van de dag. Elke dag worden de mensen, die er naar kijken, gehersenspoeld. Door wat de lezers zeggen, hoe ze door het beeld heen banjeren, wat ze verkondigen met filmpjes. Nogal eens bewezen gemanipuleerd. Wel handig als de manipulatie van beelden in hetzelfde bedrijf plaats vindt.

Toen ik dit filmpje wilde openen op youtube werd mij medegedeeld dat mijn privacy in het geding was en dat ik daar dus voor moest ’tekenen’. Bij andere YT filmjes krijg ik de melding niet.
YT is eigendom van een heel grote monopolist.
Dit bovenstaand filmpje moet dus wel heel belangrijk zijn.
Past mooi in het thema intimidatie en machtsmisbruik.

Wereld hallo dag

Een ander thema van vandaag en een hele mooie om mee af te sluiten is: Wereld hallo dag.
Zeg eens gewoon hallo tegen iemand die je in levende lijve tegenkom. Groet vandaag eens 10 mensen en onderstreep hiermee het belang van communicatie van mens tot mens.
Door hallo te zeggen zie je andere mensen en zien andere mensen jou. Dit kan tot hele leuke interacties leiden. En neem, als het kan, hier ook even de tijd voor.

Anarchie

Wild vreemden zijn nu ineens kennissen geworden en misschien zelfs wel vrienden. Er komt een positieve energie los, hoewel veel mensen dat niet zo zullen ervaren omdat ze ten tijde van het ‘hallo’ ergens anders waren, diep in gedachte. Een gewoon hallo kan zomaar iemand laten ontwaken. Probeer het eens! Je zal verstelt staan wat er allemaal gebeurt.
En… het hoeft niet alleen vandaag hoor, het mag gewoon elke dag!
Het leuke is, jij bent even de ‘machthebber’. Jij kan de wereld om je heen even vrolijker en beter maken. Het lijkt wel anarchie!
SUCCES!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *