Positieve energie, daarvoor ben je hier…

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
hug, positieve energie

Positieve energie, daar voor ben je hier…
Dit kwam in mij op toen ik op een forum de reacties aan het lezen was op de gang van zaken die nu nog steeds plaats vinden.
Er is al anderhalf jaar lang een hoax aan de gang en heel veel mensen zijn er in gaan geloven.
Het is nu eenmaal zo. De media komt er elk kwartier mee, dus is het zo. En… met een dodelijk gif in het lijf mogen we weer reizen.
Met het vliegtuig. Dat de de laatste paar weken nogal wat piloten sneuvelen na de prikken, dat is niet van belang. Iedereen kan dat vliegtuig wel laten landen als de piloot tijdens de vlucht de gekweekte bloedstolsels in zijn hersenen krijgt. De techniek staat voor niets.

Even terug naar de positieve energie.

Positieve energie zit in onszelf. Van kind af aan hebben wij die energie meegekregen. De energie is ook nog versterkt door de lichamelijke en geestelijke aandacht die wij als kind hebben gekregen. als het goed is.
Het is niet voor niets dat de tegenstanders van de mensheid inzetten op afstand houden en isolatie. Daarmee wordt de weerstand verzwakt en daarna gebroken.

Onze natuurlijke weerstand, onze positieve energie, blijft echter altijd in onze geest door sluimeren.
Mits we ons niet laten verleiden om mee te doen met het wereldwijd medisch experiment. Met de stoffen waarmee wordt geëxperimenteerd wordt de geest langzaamaan gekaapt en veranderen de mensen in zombies.
Het is nu al te zien met de mensen die veelvuldig met (de blauwe) gelaatsbedekking rondlopen. In dat masker zit ook een kleine hoeveelheid van de teststof. Hoe meer mensen zo’n masker dragen, hoe meer zij die giftige stof binnen krijgen. Zeker als ze, volgens voorschrift, steeds een ‘vers’ masker dragen. Deze mensen hebben steeds minder positieve energie tot hun beschikking.

Gisternacht, toen ik weer eens niet kon slapen, zat ik een boekje te lezen over massage, strelen en aanraken.
Hierin word uitgelegd hoe belangrijk het is dat de mensen elkaar aanraken, strelen.
Door deze aanraking komt de geest weer tot leven. En leven is energie!
In een stukje in de rubriek zorgenergie kom ik hier nog op terug want ik heb dit al veel eerder gemerkt bij de omgang met dementerenden.

Laten we de doctrine doorbreken en elkaar weer zien en energie geven.
Ook al is dat heel eng en zijn we dat al jaren ontgroeid.
Het zou wel eens van levensbelang kunnen zijn om elkaar positieve energie te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *