Straling protest

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Heel vaak is ergens de energie voor inzetten zeker de moeit waard, ook al lijkt het op korte termijn niet zo te zijn. Of dat het zelfs het tegenovergestelde lijkt.
Vaak doen we iets omdat we het gewend zijn, omdat we er niet eens meer bij stilstaan.
Steeds vaker doen we ook dingen die uitermate ongezond zijn voor ons lichaam en onze geest.
We merken er in eerste instantie niets van. En omdat het vaak ook best wel handig of lekker(der) is, vinden we het geen probleem.
Zo worden mensen langzaamaan ziek zonder dat ze het zelf merken. Totdat er bijvoorbeeld ineens kanker wordt geconstateerd of dat steeds jongere kinderen aan de medicijnen moeten omdat ze ‘druk’ zijn.

Straling

Een van de meest voorkomende oorzaak van allerlei soorten kanker en van ‘ADHD’ blijkt straling te zijn. En vooral hoogfrequente straling (magnetron straling).
De mobiele telefoon geeft steeds meer problemen naarmate die meer functies en (dus) ook veel hogere frequenties gebruikt.
Dit wordt (uiteraard) door de telecombedrijven en de daarvan afhankelijke overheid steeds ontkend.
Er zijn wel onderzoeken geweest die geen duidelijk beeld geven en die nagenoeg allemaal door de branche zijn gefinancierd.

Heel binnenkort, eigenlijk wordt het al volop uitgerold, komt de nieuwe generatie mobiele communicatie eraan.
Deze wordt, volgens sommige berichten wel 15000x, sneller dan de vorige generatie.
Er wordt ook gebruik gemaakt van een andere techniek die gedeeltelijk ook in de medische wereld wordt gebruikt (deeltjes).
Testen die met deze 5G techniek zijn gedaan hebben heel veel problemen blootgelegd. Koeien die in paniek naar een plek in de wei vluchten, spreeuwen die met tientallen tegelijk dood neervallen. Mensen die ziekte verschijnselen hebben die ze voorheen niet hadden.

Buiten dat de 5G zeer waarschijnlijk behoorlijk schadelijk is voor de gezondheid is de techniek ook uitermate schadelijk voor de privacy en vrijheid van mensen. Met deze techniek en wat hulpmiddelen, kan de overheid of andere kwaadwillenden, iedere mens op de wereld 24 uur per dag in de gaten houden. Waar die zich ook bevindt.
Een digitale dictatuur.
Ik denk niet dat we dat moeten willen.

Protest

Wereldwijd is er ook steeds meer protest tegen de gang van zaken.
Op25 januari a.s. is er een wereldwijd protest tegen 5G.
Ook in Amsterdam.

Zie de oproep van StralingsBewust.nl


Er wordt hier op de site de laatste hand gelegd op een artikel over straling, waarin verder wordt ingegaan op de verschillende soorten straling en wat er zoal aan te doen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *