Verdrijven zwarte wolken ons licht?

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Er was de laatste weken zicht op een mooie blauwe lucht. Echter er komen nu weer zwarte wolken over ons eens zo mooie Nederland. Alles wat we nu meemaken wordt weer vervolgd en nog veel erger gemaakt. We zitten in het begin van en heel nare nachtmerrie. En de meeste mensen willen het nog niet zien.
Geen probleem, er is weer vier jaar de tijd om de ogen te gaan openen. Als die vier jaren in ieder geval wordt overleefd. Want dat is helemaal niet zeker. Voor de mensen die vrijwillig zich hebben laten vergiftigen is het nog maar de vraag of ze dit jaar nog overleven.
Misschien dat de nog wat jongere mensen met een, nu nog, ijzer sterk immuunsysteem het nog een jaartje langer uithouden.

Vernon Coleman waarschuwt in onderstaande clip voor een genocide die zijn weerga niet kent. Voor de geïnjecteerden en ook voor de niet geïnjecteerden.

Zwarte wolken verdwijnen en er is licht aan het einde van de tunnel

Toch is er wel licht aan het einde van de tunnel als wij, de mensen, stoppen met het slaafs nalopen van twee clowns en hun slaafjes.
Stop met jezelf vernederen in allerlei opzichten.
Waarom zou je bang zijn voor de griep als je een leven lang nog nooit bang geweest bent voor de griep. Verdrijf de zwarte wolken.
Als zuigeling liep je met een luier, als volwassene toch niet meer?

En wat moeten onze kinderen denken als zij alleen maar bange volwassenen in hun omgeving hebben. Thuis, op school, op straat , in de supermarkt. Denk je eens in wat je als volwassene die jonge mensen aandoet.

Onze leiders gaan ons niet redden

Kijk niet meer naar de zogenaamde leiders in Denhaag.
Dit zijn marionetten van onze ( min of meer) onzichtbare vijand. Ja, ik weet het, wij worden bang gehouden doordat we tv blijven kijken en de radio blijven luisteren. De regulieren media krijgt heel dik betaald om ons van alles voor te liegen. Zij doen het ook omdat zij meestal niet beter weten en ook zelf heel erg bang zijn. Voor hun baantjes, voor hun hypotheek. Ik weet hoe het is.

Deze mensen gaan ons niet redden. Wij kunnen alleen onszelf en de mensen in onze directe omgeving redden door de angst weg te nemen. Elkaar weer te zien zoals we zijn. Elkaar naderen als dat nodig is, zoals we altijd hebben gedaan. We hoeven niet bang te zijn voor elkaar. zeker niet meer dan we altijd al bang voor elkaar zijn geweest. Je gaat niet dood, en ook je oma niet, als je je medemens nabij komt.
(Mits die medemens niet is geïnjecteerd als het verhaal hierboven klopt.)

Alleen licht verdrijft de duisternis

Laten we zelf ons licht weer gaan schijnen op onze eigen omgeving. Alleen licht verdrijft de duisternis.
Tover een glimlach op de mond. overal. En laat deze ook aan iedereen in je omgeving zien!
Zelfs dit kleine beetje positieve energie heeft veel kracht en is op een positieve manier aanstekelijk.
Lees ook het (Engelstalige) gedicht in een ouder bericht op deze site eens door: glimlach!
We moeten niet wachten tot iemand anders ons leven gaat leiden. Niemand hoeft ons te zeggen wat wij zoal moeten doen. Daar zijn wij allemaal hopelijk nog mans (m/v) genoeg voor.
Raad vragen is altijd goed en met iemand meegaan die in jouw richting gaat is ook prima.
Doe je schapenmasker af en doe als een leeuw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *