Wat is het verband tussen mk en IQ

Gemiddelde leestijd: 5 minuten
IQ

Er is een verband tussen een verlaagd IQ en het veelvuldig dragen van gezichtsmaskers. Ik heb hier echter geen hard bewijs voor want het is nog nooit echt onderzocht. Ik kan het wel heel goed beredeneren.

Eerst een uitleg wat IQ eigenlijk is. IQ staat voor intelligentie quotient. Een getal dat wordt aangenomen na een aantal intelligentietests te hebben gedaan. Een gemiddeld IQ wordt op 100% gesteld. Mensen met een gemiddeld hoger IQ krijgen een getal boven de honderd. Iemand met een lager dan gemiddeld IQ een getal eronder. Een logische beredenering lijkt het.

Simpel testje

Laten we eens een simpel test je doen om het gemiddeld IQ te bepalen.
Stel we testen een klas met 10 leerlingen voor het vak ’taal’.
Alle tien de leerlingen halen voor een proefwerk een 10. Het gemiddelde is dan ook en 10 (10*10/10)
Bij het volgende proefwerk halen twee leerlingen een 9, de rest een 10. Nu is het gemiddelde een 9.8 (8*10+2*9 / 10)
Enige tijd later komen er drie nieuwe kinderen in de klas die niet zo goed in taal zijn. Zij halen alle drie een 6 de anderen hebben in dit voorbeeld allemaal weer een 10. (10*10+3*6 / 13) het gemiddelde 9.1.
De taal wordt wat lastiger en de cijfers gaan naar beneden. Bijvoorbeeld: acht keer een 9, twee keer een 7 en drie keer een 5.
(8*9+2*7+3*5 / 13) gemiddeld 7.8

Het schooljaar is voorbij en er is een nieuw gemiddelde gevormd (10+9.8+9.1+7.8 / 4) namelijk 9.2
Dit getal, de 9,2, is nu 100% in de IQ test
Doen we ditzelfde testje een paar keer achter elkaar, dan zakt het gemiddelde IQ zonder dat dit in eerste instantie opvalt omdat het gemiddelde steeds weer op 100% is gezet. Dit terwijl het gemiddelde in werkelijkheid steeds verder daalt.

Het IQ verband met het gezichtsmasker

Als iemand enige tijd een gezichtsmasker draagt, wordt de ingeademde zuurstof hoeveelheid verminderd en de hoeveelheid kooldioxide vermeerderd. Testen hebben uitgewezen dat al na een paar minuten, en bij jonge kinderen al veel sneller, de hoeveelheid kooldioxide in de ingeademde lucht gevaarlijk hoog is. En het zuurstof gehalte gevaarlijk laag.
Onze organen en zeker de hersenen kunnen zeer slecht tegen een tekort aan zuurstof. De hersencellen sterven vrij snel af bij zuurstofgebrek.
Het menselijk lichaam is heel flexibel en kan heel snel ingrijpen als er wat fout gaat. Het immuunsysteem komt in werking.
Het lichaam gaat het gebrek aan zuurstof compenseren door bijvoorbeeld de spieren minder zuurstof te geven zodat de hersenen wel genoeg krijgen. Bij langdurig, meer dan een paar minuten, een zuurstof tekort voor de kiezen krijgen, kan het lichaam niet voldoende meer compenseren en sterven er hersencellen en andere orgaancellen af.

Ook hier merkt de mens met mondkap in eerste instantie niet veel van. We hebben miljoenen cellen.
Het te veel aan CO2 geeft ook problemen. CO2 in het bloed stuurt het ademhalingscentrum. Bij een te veel aan CO2 in het bloed moet er meer en dieper adem worden gehaald om de CO2 uit het bloed te verwijderen. De CO2 wordt uitgeademd maar kan niet voldoende weg doordat er een hindernis is, het mondkapje. De CO2 komt nu weer met de volgende ademhaling mee. En waar CO2 zit kan geen zuurstof (O2) zitten. Er komt dus meer CO2 en minder O2 in het lichaam.

Dit geeft na verloop van tijd een slap gevoel, slecht zicht, mensen worden humeurig, en zijn bijvoorbeeld minder alert.
Buiten dat de organen in het lichaam langzaam afsterven is ook het immuunsysteem overwerkt. De hersencapaciteit is nu ook minder geworden en is het minder makkelijk om een IQ test goed te maken.

Kikker in de kookpot

Het bovenstaande gebeuren kan gerust een paar jaar duren. Het valt ook niet zo op. Kikker in de kookpot.
Als het aan de huidige ‘leiders’ ligt blijft het muilkorfje tot in de volgende eeuw een verplicht onderdeel van het menselijk lichaam.
Het mag echter wel duidelijk zijn dat het IQ van de maskerdrager al zodanig laag is dat het hen niet zal opvallen dat het IQ nog lager wordt. Mensen die het masker dragen zijn in het algemeen heel bang en heel slecht geïnformeerd.

Het gezichtsmasker heeft ook helemaal niets met een virus bestrijding te maken en alles met gedragsverandering.
Gewillige slaven voor de nieuwe wereld orde plantage. De grote massa vind het allemaal nog prima. Na hen de zondvloed.
Er zijn gelukkig ook steeds meer kleine groepen mensen die wel vooruit gaan kijken hoe zij hun leven graag willen leven. Niet het leven van een plantageslaaf. Er is nog een lange weg te gaan. De huidige machthebbers hebben er ook duizenden jaren over gedaan om zover te komen waar zij nu zijn.
Denk er eens over wat jij met je leven wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *