Welkom in 2022, het tij gaat keren

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Hallo, beste lezers/lezeressen,

Nu, op 1 1 2 2, wens ik jullie allen een voortreffelijk jaar toe, vol levensenergie, liefde en vriendschap.
Het tij gaat keren.

afb 1

Tien jaar geleden zijn we met de wereld (bol) in een nieuwe tijdsdimensie gekomen. In 2012 is de aarde van het ijzeren tijdperk in het bronzen tijdperk terecht gekomen.
Het ijzeren tijdperk is altijd het meest donkere tijdperk van vier tijdperken die, zolang de zon en de ster Sirius al bestaan, elkaar afwisselen.
De laatste stuiptrekkingen van een donker tijdperk kunnen we nu achter ons laten en volop gaan leven in 2022.

Er is een heel klein groepje ‘mensen’, gesteund en aanbeden door miljoenen anderen, die nog op de oude, duistere voet willen doorgaan.
Dit groepje tracht te komen tot een wereldbevolking ter grote van vijfhonderd miljoen individuen. Gedrogeerd en gemanipuleerd tot werkslaaf robots.

Er staat nog wat te gebeuren


Het mooie is dat een deel van deze robots hier in Nederland en omgeving wordt gestationeerd. Een groot deel van Nederland, een deel van België en een deeltje van Duitsland wordt omgebouwd tot ’tristatecity’. (www.tristatecity.nl) (powered by VNO-NCW)
Een agglomeratie van kantoren en appartementenwolkenkrabbers voor 30 miljoen individuen. Lees 1984 nog eens en ervaar hoe het er dan aan toe zal gaan.

Nu zijn de lakeien van de duistere macht al volop bezig om het land dat voor deze stad nodig is te verwerven. In Brabant, Gelderland en Overijssel worden boeren en landeigenaren van hun land verdreven. Eerst om er zogenaamd natuur van te maken met behulp van de ‘stikstofwet’. Daarna kan de bouw beginnen.
Dat hebben wij als Nederlanders toch wel weer goed voor elkaar(!)

De komende maanden zal er een heel sterke reductie van het aantal levens plaatsvinden, wereldwijd.
De oorzaak hiervan is officieel niet bekent en het komt als een donderslag bij heldere hemel.
Gelukkig zijn er hier al honderden koelcontainers gestationeerd op een terrein van een militair vliegveld, zodat alle overledenen op termijn een bescheiden, bijgewoond door een paar familieleden, begrafenis of crematie kunnen hebben. Misschien vinden de crematies wel in bio-centrales plaats in verband met de uitstoot van stikstof, co2 en allerlei andere gevaarlijke gassen. Kunnen zelfs de overledenen nog meewerken aan een schonere wereld en meewerken aan ‘groene’ energie.
Klinkt gruwelijk. Echter, afgelopen jaren was er niets meer gruwelijk.
Gewend geraakt aan leugens en bedrog, steeds maar weer braaf, gehypnotiseerd een clownsduo volgen met steeds maar weer bizardere wetjes en ‘verplichtingen’.

Het tij gaat keren

Toch gaat het tij dit jaar keren.
Er zijn zoveel aanwijzingen, voor degene die ze willen zien, dat er een kentering komt in het doemdenken en volgzaamheid. Heel langzaam zijn er steeds meer mensen die gaan zien wat er werkelijk, al jarenlang, aan de gang is. Steeds meer mensen die opstaan en met rechte rug hun eigen leven gaan leven.

tij
afb 2

Dit is zeer zeker niet gemakkelijk. De verleiding is overal om weer in het oude gedrag terug te vallen.
Zet de tv eens een weekje uit en hoor een week lang eens geen radio. Luister naar je eigen muziek.
Luister eens naar de muziek van het hart. Letterlijk en figuurlijk.
Is de muziek hard en opgewonden? Neem dan eens rust. Ga eens na wat er met het hart gebeurd.
Is de muziek zacht en warm? geniet ervan en straal het uit naar anderen in de omgeving.
Een goed werkend hart, letterlijk en figuurlijk, straalt positieve energie uit die door veel anderen kan worden opgevangen.


Wie goed doet, goed ontmoet.
Een blij gezicht opent elk hart. ( Mits het hart niet is afgeschermd of gegijzeld)

Laten we alle mensen om ons heen, ook degenen die nog niet door hebben wat er in de wereld speelt, opnemen in ons hart.
We zijn allen onderdeel van een veel grotere, wereldomvattende, energie die, als we er voor open staan, ons kunnen helpen om een mooie wereld te creëren. Een wereld waar we mens mogen en kunnen zijn en niet hoeven te leven in een wereld van ’tristatecity’ of 1984.

Afb 1: overgenomen uit: toen er nog geen maan was, Johan Oldenkamp ISBN 978 90 78 07080 1
Afb 2 pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *