Wetenswaardigheden die inzicht kunnen geven

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Wegens omstandigheden een tijdje niet gepubliceerd. Toch is deze site niet vergeten. Dank jullie voor het lezen en reageren.

De wereld staat ondertussen uiteraard niet stil. Het lijkt zelfs of de wereld van ons mensen steeds harder de berg af rolt. Als een sneeuwbal. Wie alleen maar de tv, radio en krant volgt, zal zich, als het goed is, toch steeds meer afvragen wat er aan de hand is.
Mensen die wat verder durven kijken zien wat er gebeurt en kunnen het meestal wel relativeren.

Hier op de site is er al meer over gepubliceerd. Het is niet gemakkelijk om de hype te negeren en het is goed om bij te blijven met wat er werkelijk allemaal gebeurt. Steeds meer komen er berichten los van over de gehele wereld waaruit blijkt dat er een heel gevaarlijk spelletje met ons is gespeeld. Al vele, vele jaren overigens. Wat er nu allemaal speelt is al vele jaren van tevoren uitgedacht en geregeld.

Enkele voorbeelden geven een overzicht van het hoe en waarom van de huidige hype.

In 1999 is er in de VS begonnen met het creëren van een ‘virus’: covid 19. (Certificate of vaccination Identification artificial intelligence).
In 2003 zijn er patenten aangevraagd en gekregen voor het vervaardigen van het virus, voor het detecteren ervan en voor het bestrijden ervan. Deze patenten zijn allemaal illegaal want als een virus natuurlijk zou zijn, dan is er geen patent voor mogelijk. En als het virus niet natuurlijk zou zijn dan valt het onder een biowapen en daar mag ook geen patent voor zijn uitgegeven. Het CDC (center for disease control) heeft jarenlang alle controle over de geldstromen van de patenten beheerd.
Later, in 2012, kwam het NIH (national institute of heath) tot de conclusie dat er een zeer gevaarlijk spelletje werd gespeeld en hebben geprobeerd hier een stokje voor te steken, leek het. Het was de virusmakers in de VS dus moeilijk gemaakt en is de ontwikkeling van de virussen verplaatst naar China, Wuhan. Het NIH heeft overigens nog volledig de regie over het ‘virus’.
In 2015 is er een patent voor covid 19 afgegeven hier in Nederland. Dit is ook de reden dat de goedwerkende ‘alternatieve’ geneesmiddelen als de HCQ combinatie en vitamines hier ook niet mochten worden gebruikt voor de genezing van het ‘virus’.

Een ander patent is het patent voor het testen van ‘corona´. Vandaar dat we ook aan die PCR test vast zitten.

Deze testen testen of er DNA of RNA in ons lichaam zit, kort door de bocht genomen. Ze zeggen niets over of er iets besmettelijk is. RNA en DNA zijn zowiezo nooit besmettelijk. De PCR testen zeggen dus eigenlijk niets over een eventuele ziekte-uitbraak.
Het testen heeft allen tot doel om de angst erin te houden en om natuurlijk heel veel winst te maken, mbv het patent.

Wetenswaardigheden in citaten

De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is een oplichting. Zwendel. Het is de hoogste tijd dat we begrijpen dat wij ons middenin een wereldwijde misdaad bevinden.

Dr Heiko Schoning

‘De data toont ons dat het uiterst zeldzaam is dat iemand die geen symptomen heeft, het virus kan overdragen naar iemand anders.’

MARIA VAN KERKHOVEN, EPIDEMIOLOOG W.H.O.

mondkapjes

De wetenschap spreekt

Mondmaskers helpen niet en verhogen zelfs kans op infectie. De regel om ruime afstand te houden, slaat nergens op. In openlucht bestaat geen kans op besmetting. In winkels of restaurants is er evenmin kans om besmet te raken. De enige manier om covid-19 over te dragen is door minutenlang vlakbij iemand te staan die hoest en koorts heeft. En het sterftecijfer van covid-19 is ongeveer hetzelfde als van seizoensgriep.

Dat zijn de gefundeerde verklaringen, gebaseerd op uitvoerig wetenschappelijk onderzoek, van enkele van de meest gerenommeerde wetenschappers op aarde. Een groter contrast met de waanzin die door media en overheden wordt verspreid is niet denkbaar.

Wereldwijd wordt een afschuwelijke tirannie uitgeoefend op onschuldige mensen… gebaseerd op leugenachtige cijfers die bewust worden verspreid. Intussen wordt een spotgoedkoop en  100% succesvol medicijn weggedrukt.

Ik ben 25 jaar lang een journalist geweest. Ik werd onderwezen om te liegen, te verraden en om nooit de waarheid te vertellen aan het publiek.’ … ‘Ik werd omgekocht door Amerikaanse miljardairs om verslaggeving te doen… niet bepaald van de waarheid.’ 

Journalist Udo Ulfkotte

‘Meestal geven mensen vrijwillig hun vrijheid op als ze zich willen beschermen tegen een externe dreiging. En de dreiging is meestal een echte dreiging, maar wordt meestal overdreven. Ik ben bang dat we dat nu zien. Iedereen die geschiedenis heeft bestudeerd, zal hier de klassieke symptomen van collectieve hysterie herkennen. Hysterie is besmettelijk.’

LORD JONATHAN SUMPTION, VOORMALIG RECHTER VAN BRITS HOOGGERECHSTHOF

‘Facebook censureert informatie over de gevaren van vaccins, omdat we willen dat iedereen gevaccineerd wordt.’

MARK ZUCKERBERG, FACEBOOK

Agenda 2030

wetenswaardigheden

Als het aan de wereldbank ligt, zijn we voorlopig nog niet van de covid hype verlost. In een document op hun website staat een einddatum van 31 maart 2025.
Alles heeft te maken met agenda 2030 en agenda 21.
Zolang de huidige figuren die aan de touwtjes trekken dit nog mogen blijven doen, blijven wij ook in deze narigheid. Het zal nog verergeren. Zolang een grote meerderheid van de mensheid zich blijft conformeren aan deze figuren en in hun angst blijven, zal deze oorlog nog vele malen erger zijn dan de tweede wereldoorlog. En ook nog vele malen langer duren.

bron: stopworldcontrol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *