Genetische manipulatie in de wereld van nu

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
genetische manipulatie mijnenveld

Er wordt steeds meer bekend over de genetische manipulatie, die met injecties en vergiftigde wattenstaafjes en mondkapjes aan de bevolking wordt opgedrongen. Het goedje dat in de astra zenica vloeistof zit is vervaardigd door hetzelfde bedrijf dat de antrax (miltvuurbacterie) heeft vervaardigd die de regering Busch in de verenigde staten, in september 2001, heeft rond laten sturen in brieven.
Klinkt niet erg vertrouwelijk. (bron: BPOC interview met Heiko Schoning)

Een ander bericht over de injecties, van alle merken, is het optreden van Dolores Cahill, doctor aan de universiteit van Dublin.
Zij zegt hier dat mensen van boven de 70, die zich hebben laten injecteren een overlevingskans hebben van maximaal 3 jaar. Mensen van onder de 70 die zich hebben laten injecteren hebben een levensverwachting van maximaal 10 jaar. Je zal je kind, of het kind dat je door de ouders aan je is toevertrouwd, toch maar laten injecteren en dan weten dat dit kind nog maar 10 jaar maximaal heeft te leven.
Of de werknemer die er voor zorgt dat jou bedrijf hoge winstcijfers behaald verplichten om zichzelf te vergiftigen.

Er komen ook steeds meer berichten naar buiten dat de mondkapjes en de wattenstaafjes ook zijn vergiftigd met de spuitvloeistof.
De manipulatie gaat dan niet zo heel snel. Het gebeurt wel. En met de wattenstaaf worden de hersenen van heel dichtbij vergiftigd. Dit resulteert zeer waarschijnlijk op termijn in hersenkanker. Hier over is al best wel veel te vinden op internet, als je buiten de msm bronnen gaat zoeken.

Willen wij deze genetische manipulatie

Toch is dit alles het beleid van de archonten slaven die een massale uitroeiing van de mensheid nastreven.
Niet alleen de mensheid zal uitsterven, ook de dieren die afhankelijk zijn van de mens zullen verdwijnen.
Eenieder die de injecties neemt helpt zo mee om de wereldbevolking drastisch te reduceren binnen nu en tien jaar.
Veel mensen denken dat ze weer hun vrijheid terug zullen krijgen als de spuit eenmaal is genomen. Dit is hen verteld door notoire leugenaars. Het tegendeel is dus eerder waar. Ook de niet geinjecteerden hebben nu grote kans om te worden besmet daar de wel geinjecteerden zelf een grote hoeveelheid gifstoffen gaat aanmaken. Deze kunnen weer overgedragen worden.

Wat kunnen we doen

Voor degenen die de injectie nog niet genomen hebben:
Neem de injectie nooit!
Het is zaak om ons immuunsysteem zo optimaal mogelijk te houden zodat de gifstoffen minder vat op ons hebben.
Gebruik de juiste hoeveelheden en doseringen van vitamines. Eet gezonde, E-nummer arme, voeding. Ga veel naar buiten in de zon, in een schone (bos) omgeving. Zorg dat het binnenklimaat in huis en misschien nog op kantoor als daar nog gewerkt wordt, zo optimaal mogelijk is. Zorg voor luchtreinigende planten en ventileer zo goed mogelijk. Zet zoveel mogelijk niet natuurlijke stralingsbronnen uit. (wifi, smartphone e.d.)
Heb lak aan de afstand regeling en knuffel elkaar. Ik weet het, het is tegenstrijdig want de geinjecteerden zijn extra besmettelijk.
Het blijven nog wel (mede) mensen.
Luister naar je hart, dan kan er weinig fout.

Met het kopen van vitamineproducten via de vitamines link, steunt u deze website financieel.
Alvast hartelijke dank.
julian

Één reactie op “Genetische manipulatie in de wereld van nu

  1. Die “medemensen” maken ons straks op comando af.
    Kijk naar de heksenjachten.

    En ze “zijn” niet meer na hun experimentele gentherapie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *